Gigi Becali i-a fixat lui Olimpiu Moruțan noul preț de transfer, după ce francezii au anunțat că transferul este iminent

3 săptămâni in urmă 2

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Finanțatorul celor de la FCSB i-a fixat noul preț al mijlocașului, după ce francezii au anunțat că transferul e iminent.

Gigi Becali a anunțat care este noul preț de transfer al lui Olimpiu Moruțan

"La ora asta, orice marfă e de vânzare. Pe 20 de milioane, îl dau. Tată, Morutan va pleca pe mulți, mulți bani. La ora asta, pot să-mi permit, ca să fiu cu bun simt, 20 milioane. 20!”, a spus Becali.

Milionarul din Pipera este convins că de la FCSB și Adrian Șut va face rapid pasul la echipa mare și spune că prima reprezentativă va arăta foarte bine cu tinerii fotbaliști care s-au remarcat în ultima vreme.

”Moruțan o să fie cel mai scump, o să vedeți voi, o să înceapă încet, încet, o să vedeți... Moruțan, Olaru, Oaidă... ăsta trebuie să fie mijlocul naționalei. Șut, nu Oaidă.

Șut! O să vedem, da? Ăștia o să fie echipa națională. O să mai fie Man, Tănase, Coman... o să fie și Mihăilă, că e prea mare valoare. Mai e Cicâldau, mai e Stanciu, Pușcaș, Ianis Hagi”, a adăugat omul de afaceri.

Gigi Becali, încântat de stilul de joc impus de Mirel Rădoi la națională

Gigi Becali este încântat de stilul de joc impus de Mirel Rădoi la naționala României, unul bazat pe atac și spune că de acum înainte această strategie trebuie să primeze mai ales că abundă jucătorii de valoare mai ales de la mijloc în sus.

”De ce să ne mai apărăm? Toată echipa trebuie să facă faza de apărare, dar, când ai mingea, trebuie să ții posesia, să pasezi, să ții mingea cât mai mult.

Apărarea... două-trei goluri diferența, asta e filosofia mea!”, a mai spus Becali la sport.ro.

Etichete: gigi becali , ianis hagi , mirel radoi , olimpiu morutan , transferuri fcsb , darius olaru , adrian Șut
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă