Gigi Becali i-a făcut strategia lui Mirel Rădoi pentru duelul cu Germania. „Așa domini adversarul! Tănase trebuie să fie primul pe listă!”

1 lună in urmă 2

Gigi Becali i-a făcut strategia lui Mirel Rădoi pentru meciul pe care echipa națională a României îl va juca duminică, 28 martie, de la ora 21.45, cu Germania, în preliminariile CM 2022.

Latifundiarul din Pipera este de părere că Mirel Rădoi trebuie să își contureze primul „11” în jurul lui Florin Tănase, fotbalist care a înscris în partida câștigată de prima reprezentivă cu Macedonia de Nord, scor 3-2, în preliminariile CM 2022.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Gigi Becali i-a făcut strategia lui Mirel Rădoi pentru duelul cu Germania

„Eu zic că Tănase trebuie să fie primul jucător pe listă. Așa cred eu. Cred că și Mirel a văzut asta, cum l-a și pus. Primul, scrii Tănase, și după faci altceva, eu așa zic”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

„Nu se putea echipa națională fără Tănase. Chiar pe final, dacă nu mai alerga așa de tare, știa să stea în teren, să paseze bine. Așa domini adversarul. Când s-au făcut schimbările, mingea la ei. Dacă nu ai valori în teren, nu ai cum să ții mingea. Închizi jocul cu mingea la tine, dacă nu ții mingea, degeaba o recuperezi”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată mai sus.

România, duel cu Germania în Grupa J din preliminariile CM 2022

Echipa națională a României a trecut de Macedonia de Nord în prima etapă din preliminariile Campionatului Mondial 2022, scor 3-2, iar meciul cu Germania are loc pe 28 martie, ora 21.45, pe Arena Națională și va fi Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Pro TV.

Programul echipei naționale a României din luna martie: 

25 martie: România – Macedonia de Nord 3-2 (Arena Națională) 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională) 31 martie: Armenia – România, ora 19:00

The post Gigi Becali i-a făcut strategia lui Mirel Rădoi pentru duelul cu Germania. „Așa domini adversarul! Tănase trebuie să fie primul pe listă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă