Gigi Becali i-a decis viitorul lui Florin Tănase! Când va pleca de la FCSB. ”Nu mai are rost să mă întrebi!”

3 săptămâni in urmă 2

Liga 2: Rapid - Dunărea Călărași, duminică, 19:00, Digi Sport 1

La Liga: Real Sociedad - FC Barcelona, duminică, 22:00, Digi Sport 1

Victor Becali a anunțat ÎN DIRECT la Digi Sport salariul pentru care Tănase ar fi de acord să semneze cu un alt club, 1,5 milioane de euro, sigur asta dacă și vărul său ar agrea suma de transfer, dar Gigi Becali a pus stop speculațiilor.

Gigi Becali își pune speranțe în Florin Tănase pentru calificarea în grupele cupelor europene

”Florin Tănase este un fotbalist exponențial pentru noi în acest moment. Abia după grupele Champions League va pleca Tănase de la FCSB.

Vreau să câștigăm campionatul, dar mai apoi vreau să luptăm pentru Champions League și pentru asta am nevoie de o echipă puternică”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Gigi Becali a spus cât mai are contract Florin Tănase cu FCSB

Milionarul din Pipera a ținut să lămurească și care este situația contractuală a lui Tănase, fotbalist care nu a mai fost de acord să prelungească cu FCSB.

”Tănase mai are contract cu FCSB un an și 9 luni, asta ca să fie clar! Nu mai are rost să mă intrebi altceva, dacă eu ți-am zis adevărul. Așa că le transmit tuturor că până la toamnă nu mă interesează nicio ofertă, nicio sumă.

Florin Tănase este jucător prea important pentru noi ca să plece. Orice sumă mi s-ar oferi, nu vreau!”, a punctat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Etichete: gigi becali , florin tanase , oferte florin tanase , transferuri fcsb , florin tanase contract
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă