Gigi Becali i-a "aprobat" un transfer lui Edi Iordănescu, dar FCSB mai are de așteptat: "Acum trebuie să rămână aici"

3 săptămâni in urmă 26

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Căpitanul Petrolului traversează o formă foarte bună, dovadă și convocarea la România U21, iar antrenorul Nicolae Constantin îl sfătuiește să rămână la Ploiești până la vară. Întrebat despre discuțiile cu FCSB privind transferul lui Țicu, antrenorul a răspuns sincer:

Gigi Becali i-a "aprobat" un transfer lui Edi Iordănescu, dar FCSB mai are de așteptat:

"Au fost discuții, dar la modul speculativ. S-a interpretat o întâlnire a președintelui nostru cu președintele de la FCSB, cu plecarea lui Vali Țicu. Nu cred că e nimic adevărat. Sincer vă spun, nici n-am încercat să am o discuție cu Vali pe treaba asta.

Îl cunosc pe Vali de când era copil, el a crescut aici, știe mai mult decât oricine ce înseamnă Petrolul. Nu e dator Petrolului, dar el trebuie să rămână aici și să promovăm. Promovăm și la vară vedem ce oferte vin. Evoluțiile bune de la Petrolul l-au adus în prim-planul echipei naționale de tineret. Valoarea lui va fi mult mai mare în vară dacă va juca bine aici și la naționala de tineret", a spus Nicolae Constantin, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Conform surselor Digi Sport, Edi Iordănescu i-ar fi cerut lui Gigi Becali să-l transfere pe Valentin Țicu pentru a consolida lotul, iar patronul FCSB-ului a fost de acord cu propunerea.

VIDEO Petrolul a învins Astra și are 10 victorii la rând în Liga 2

Valentin Țicu a crescut la Petrolul

  • 250.000 de euro este cota de piață a lui Valentin Țicu, potrivit Transfermarkt.
  • 79 de partide, 5 reușite și 4 assist-uri sunt cifrele lui Țicu la Petrolul 52, de la promovarea în prima echipă, în 2018.

Sub contract cu Petrolul până în 2024, Țicu, fotbalist crescut de gruparea ploieșteană, a început să fie convocat de Florin Bratu în lotul României U21.

Din informațiile Digi Sport, ”Găzarii” ar fi dispuși să renunțe la căpitanul lor, dar nu în schimbul a mai puțin de 500.000 de euro. Mai mult decât atât, Petrolul vrea cu orice preț să-l păstreze pe Țicu cel puțin până la finalul sezonului.

VIDEO Valentin Țicu, căpitanul Petrolului, despre oferta de la FCSB

Etichete: antrenor petrolul , jucatori petrolul , transferuri fcsb , gigi becali fcsb , nicolae constantin , valentin țicu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă