Gigi Becali, gata să-l vândă pe Olimpiu Moruțan după EURO 2021. „Atât vreau pe el, să-mi dea banii ăștia!”

2 săptămâni in urmă 1

Olimpiu Moruțan a fost titularizat de Adi Mutu în primele două partide jucate de echipa națională a României U21 la EURO 2021, iar Gigi Becali este pregătit să îl vândă pe internaționalul român după turneul final găzduit de Ungaria și Slovenia.

Latifundiarul din Pipera a anunțat că e dispus să renunțe la serviciile lui Olimpiu Moruțan, dar cu o singură condiție.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Gigi Becali, gata să-l vândă pe Olimpiu Moruțan după EURO 2021

„La ora asta, orice marfă e de vânzare. Pe 20 de milioane, îl dau. Tată, Moruțan va pleca pe mulți, mulți bani. La ora asta, pot să îmi permit, ca să fiu cu bun simț, 20 de milioane. 20.000.000! O să fie cel mai scump, o să vedeți voi, o să înceapă încet, încet, o să vedeți. Moruțan, Olaru, Oaidă… ăsta trebuie să fie mijlocul naționalei. Șut, nu Oaidă.

Șut! O să vedem, da? Ăștia o să fie echipa națională. O să mai fie Man, Tănase, Coman…O să fie și Mihăulă, că e prea mare valoare. Mai e Cicâldău, mai sunt Stanciu, Pușcaș, Ianis Hagi. De ce să ne mai apărăm? Toată echipa trebuie să facă faza de apărare, dar, când ai mingea, trebuie să ții posesia, să pasezi, să ții mingea cât mai mult. Apărarea… două-trei goluri diferență, asta e filosofia mea”, a spus Gigi Becali  după meciul României U21 cu Ungaria U21,  pentru Sport.ro.

Olimpiu Moruțan, cel mai slab de pe teren la EURO U21?

Deși a fost titularizat de Adi Mutu la meciurile jucate de echipa națională a României U21 cu Olanda U21 și Ungaria U21, Olimpiu Moruțan nu a impresionat, iar Gabi Balint și Dumitru Dragomir susțin că mijlocașul a fost cel mai slab de pe teren la cele două partide.

The post Gigi Becali, gata să-l vândă pe Olimpiu Moruțan după EURO 2021. „Atât vreau pe el, să-mi dea banii ăștia!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă