Gigi Becali, gata pentru o nouă lovitură! Italienii au pus ochii pe Adrian Niță: „Următorul român în Serie A!” Anunț despre „perla” FCSB

2 săptămâni in urmă 2

Gigi Becali este gata de o nouă lovitură. Transferul lui Dennis Man a deschis un drum spre Serie A, iar italienii ar fi pus ochii pe Adrian Romeo Niță. Puștiul de 18 ani este văzut ca un viitor transfer în puternicul campionat din Italia

Transferul lui Dennis Man în Italia, dar și prezența unor jucători precum Valentin Mihăilă, Răzvan Marin sau Ionuț Radu, ar putea deschide drumul spre Serie A mai multor tineri de valoare din România.

Adrian Niță evoluează ca aripă și a debutat pentru FCSB pe 21 iunie 2020, într-un meci cu Gaz Metan. Niță este și unul dintre pariurile lui Mihai Stoica, iar italienii speră că Gigi Becali va accepta un transfer înaintea plecărilor așteptate ale lui Olimpiu Moruțan sau Florin Tănase.

Gigi Becali, gata de o nouă lovitură! Italienii au pus ochii pe Adrian Romeo Niță: „Următorul român în Serie A!” Anunț despre „perla” FCSB

„Adrian Romeo Niţă, extrema dreaptă a celor de la FCSB ar putea fi următorul român în Serie A. Vorbim despre un fotbalist care iubeşte driblingul. El este unul dintre cei capabili să creeze superioritate numerică şi să creeze acţiuni periculoase în fiecare moment al meciului”, au scris cei de la tuttomercatoweb.com.

Adrian Niță nu are nicio prezență în Liga 1 în acest sezon, dar se poate mândri deja cu 7 meciuri în tricoul echipei lui Gigi Becali.

Niță are o cotă de piață de doar 150 de mii de euro, conform transfermarkt.

„La 15 ani, poate Messi nu era mai bun decât Niță”

Antrenorul care l-a descoperit spune că Niță este un copil foarte cuminte, cu viteză bună, dar avertizează că are nevoie de „paznic”, ca mai toți tinerii din ziua de azi.

„Niță este dintr-o familie destul de bună, e mândruleț într-un fel (…)

Are viteză foarte bună, e un copil bun. Vă spun ceva, fotbalistul se vede unu’ contra unu’, în duelul direct. Și el se descurca foarte bine aici, putea să facă niște fente dificile, pe care nu toți le reușeau, cum le spuneam noi: „fenta Okocha”, „fenta Zidane”, „fenta Ronaldo”, așa le-am botezat.

Are viteză bună, tehnică bună și e cuminte, asta contează, că e cuminte. Mai am un jucător la FCSB, pe Andrei Vătui, care e și mai tehnic, însă ăsta e ca Luțu, văd că-i cam plac artistele de mic.

La 15 ani, poate Messi nu era mai bun decât Niță, însă Messi a avut norocul să pună cineva mâna pe el, să-l țină departe de tentații, jucătorul, la vârsta asta, trebuie să aibă un paznic. Să nu-l scape din mână și, eu cred, că în două trei luni, Niță devine titular la FCSB, cum e Octavian Popescu. Altfel, intervin profesionistele, artistele”, a spus Ion Pîrvulescu

Pe Niță îl văd că pe cea mai mare speranță a academiei noastre. E născut în 2003, e mai mic și decât Ianis Stoica. Niță va ajunge un fotbalist de care se va auzi, vă spun asta cu certitudine! A subordonat deja Dinamo la categoria lui de vârstă.

Așa cum am spus de Man, când nu-l știa nimeni, că va ajunge un mare fotbalist, așa zic și acum. O să auziți de el
Mihai Stoica

The post Gigi Becali, gata pentru o nouă lovitură! Italienii au pus ochii pe Adrian Niță: „Următorul român în Serie A!” Anunț despre „perla” FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă