Gigi Becali, furios pe staff-ul tehnic după focarul de COVID-19 de la FCSB: „Ne face de râs, nu se poate așa ceva!”. Acuzele finanțatorului roș-albaștrilor | EXCLUSIV

5 luni in urmă 22

FCSB a eliminat Backa Topola, scor 6-6 (4-5 după loviturile de la 11 metri), dar Gigi Becali nu are deloc motive de bucurie, deoarece obiectivul participării în grupele Europa League pare greu de realizat în condițiile în care echipa latifundiarului din Pipera este lovită de un focar de coronavirus.

Adversarii roș-albaștrilor din turul trei preliminar sunt cehii de la Slovan Liberec, iar foștii vicecampioni ai României vor avea o partidă mult mai grea față de cea din Serbia.

Însă, Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că pe el îl interesează doar să facă bani cu echipa sa din participarea în cupele europene, iar acest lucru pare acum foarte greu de realizat, după ce coronavirus a „lovit și în tabăra celor de la FCSB.

Gigi Becali, furios pe staff-ul tehnic după focarul de COVID-19 de la FCSB: „Ce pretenții să mai avem cu responsabilitatea jucătorilor!”

ProSport a aflat că Gigi Becali este furios pentru situația de la echipă din momentul actual, deoarece focarul de COVID-19 a pornit tocmai de la membrii staff-ului tehnic, cei care teoretic ar fi trebuit să fie mult mai responsabilI față de jucători.

Ne facem de râs. La alte echipe din Liga 1 cazurile de COVID s-au răspândit de pe la un jucător sau altul, dar la noi este invers.

Jucătorii au luat de la cei din staff, nu se poate așa ceva. Noi le cerem la jucători să fie responsabili, să se ducă acasă după antrenamente. Le cerem să fie atenți pe unde umblă, dar cei din staff ce au făcut? Ce pretenții să ai acum cu responsabilitatea jucătorilor?”, s-a plâns Becali apropiaților.

19 persoane de la FCSB au coronavirus

În acest moment, la FCSB, 19 persoane sunt depistate pozitiv, iar ProSport a a aflat că roș-albaștrii încearcă să obțină de la Liga Profesionistă de Fotbal amânarea partidei din campionat, cu FC Argeș, programată duminică, de la ora 21:30.

Iată lista celor 19 infectați de la FCSB:

Ovidiu Kurti – kinetoterapeut Marius Popa – antrenor de portari Anton Petrea – antrenor principal Thomas Neubert – preparator fizic Horea Codorean – preparator fizic Sorin Cristof – kinetoterapeut Bogdan Stoica – analist video Marius Ianuli – team-manager Mihai Stoica Andrei Vlad – portar Andrei Miron – fundaș central Iulian Cristea – fundaș central Ovidiu Popescu – mijlocaș Ionuț Vînă – mijocaș Darius Olaru – mijlocaș Florin Tănase – mijlocaș Andrei Pandele – mijlocaș Sergiu Buș – atacant

The post Gigi Becali, furios pe staff-ul tehnic după focarul de COVID-19 de la FCSB: „Ne face de râs, nu se poate așa ceva!”. Acuzele finanțatorului roș-albaștrilor | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă