Gigi Becali, furios din cauza arbitrajului de la meciul cu Botoșani. „A dat la mișto, șmecherește”. Patronul FCSB vrea urgent VAR în Liga 1 și a dezvăluit și câți bani este gata să plătească

1 lună in urmă 2

FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul lui FC Botoșani, dar Gigi Becali a fost supărat când a intrat în direct la televiziune. Patronul FCSB este convins că echipa lui trebuia să primească două lovituri de la 11 metri și a anunțat că este gata să plătească pentru implementarea cât mai rapidă a sistemului VAR în Liga 1.

(FC Botoșani – FCSB 0-2). Prima repriză a meciului din Moldova a fost săracă în faze de poartă, iar oaspeții s-au dezlănțuit în partea a doua a confruntării. Florin Tănase a deschis scorul în minutul 53 după o fază la care au participat Olimpiu Moruțan și Florinel Coman. Golul doi a fost superb. Moruțan a șutat la poartă, Hankic a respins până la Darius Olaru care a trimis mingea în plasă cu piciorul stâng, în minutul 66.

Echipa lui Toni Petrea a câștigat cu 2-0, dar Gigi Becali nu a fost mulțumit. Patronul FCSB a intrat în direct la televiziune și a criticat arbitrajul lui Ovidiu Hațegan. A dat de înțeles că la mijloc este o „șmecherie”.

„Am avut două faze importante, am avut pe aia când a dat fault în atac, la Miron. A dat la mișto, șmecherește. A luat-o în mână. Avem de două ori lovituri de la 11 metri. Îl ia pe Miron în brațe… ce mai vrei?! Încearcă ei șmecherii, degeaba încearcă, că noi mai dăm alt gol, și altul, dacă dă Domnu’.

Cred eu că e dată o direcție. Acum eu întreb un lucru: dacă trei meciuri ai la rând lovitură de la 11 metri și se dă 11 metri invers, ce mai vrei?”, a declarat omul de afaceri din Pipera.

Gigi Becali vrea urgent VAR în Liga 1

Faza care l-a înfuriat pe Gigi Becali s-a petrecut în minutul 6, în careul Botoșaniului, la un duel între Miron și Papa. Arbitrul a dat fault în atac, deși jucătorul moldovenilor și-a ținut advesarul.

„Eu dau și 150… numai să implementăm VAR-ul. Dacă tre’ să dăm… dăm și noi, aia e. Dacă ei asta vor, dăm. Eu propun și le spun așa… dați… ce vor… și gata! Să punem VAR-ul și gata! Oricâți bani să plătim noi și gata. Cu VAR nu mai dă ce a dat aici! Uite, îl ia în brațe Papa ăsta, cum îl cheamă. Să spună Crăciunescu.”, a declarat patronul FCSB.

Gigi Becali, mesaj ironic pentru Ovidiu Hațegan

Gigi Becali a continuat să comenteze ironic prestația lui Ovidiu Hațegan și s-a întrebat dacă arbitrul se prezintă așa și la partidele internaționale.

„Eu fac cum zice Federația cu VAR. Are curaj Hațegan să facă așa ceva într-un meci european? Așa ceva?! Hațegan nu și-a dat seama că e în afara careului… și a zis cum să dau așa ceva?! Să câștige Steaua?!”, a mai declarat Becali.

The post Gigi Becali, furios din cauza arbitrajului de la meciul cu Botoșani. „A dat la mișto, șmecherește”. Patronul FCSB vrea urgent VAR în Liga 1 și a dezvăluit și câți bani este gata să plătească appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă