Gigi Becali forțează din nou transferul lui Constantin Budescu pentru titlu! De ce l-ar putea ceda Astra + cum ar arăta FCSB după revenirea „decarului” | EXCLUSIV

2 luni in urmă 1

Conform surselor ProSport, FCSB va încerca să rezolve două transferuri până la închiderea perioadei, în 15 februarie. Este vorba despre un fundaș central și despre Constantin Budescu.

Gigi Becali e convins că Budescu este ideal pentru jocul FCSB și e dispus să plătească o sumă de bani pentru a-l aduce imediat, deși la vară jucătorul este liber de contract și ar veni gratis. Inițial, Becali și-a exprimat dorința de a-l aduce fără a plăti pentru transfer, doar că lucrurile s-au schimbat.

Sursele ProSport susțin că plecarea lui Dennis Man, care a umplut conturile clubului, dar și teama că presiunea din play-off cu titlul pe masă va fi greu de suportat de tinerii Moruțan, Octavian Popescu sau Florinel Coman, l-au făcut pe Becali să fie mai deschis asupra ideii de a ajunge la un acord cu Astra Giurgiu.

Gigi Becali forțează din nou transferul lui Constantin Budescu pentru titlu! De ce l-ar putea ceda Astra + cum ar arăta FCSB după revenirea „decarului”

De altfel, patronul FCSB ar putea profita de situația extrem de grea prin care trece omologul său Ioan Niculae. Acesta are probleme cu legea, fiind judecat într-un dosar greu, în care a primit deja o condamnare cu executare, iar Curtea de Apel va da sentința definitivă pe 11 februarie, cu câteva zile înainte de finalizarea perioadei de mercato. Toate belele lui Niculae s-au răsfrânt asupra tuturor activităților pe care le conduce: peste 600 de oameni de la un combinat de-al său au ieșit să protesteze în stradă!

Mai mult, lucrurile nu sunt deloc bune nici la echipa de fotbal, unde chiar Constantin Budescu a vorbit public despre neplata salariilor fotbaliștilor. În acest context, oferta pe care Becali ar putea să o facă Astrei, de câteva sute de mii de euro, ar putea fi considerată un colac de salvare de conducerea giurgiuvenilor.

Ioan Niculae s-ar afla în Italia pentru tratament după Covid 19

Avocații lui Ioan Niculae au arătat că omul de afaceri este internat într-o clinică din Milano (Italia), unde se recuperează după ce s-a infectat cu COVID-19. Trebuie spus că pe 27 ianuarie era termen stabilit pentru pledoariile finale, iar sentința pe care Curtea de Apel București urmează să o dea în acest caz este definitivă.

În faza de fond a procesului, Ioan Nicolae a fost condamnat de Tribunalul București, în noiembrie 2018, la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru instigare la evaziune fiscală, instigare la spălare a banilor și cumpărare de influență.

Pe 27 ianuarie, procurorul DNA a cerut magistraților majorarea pedepselor pentru care este judecat Ioan Nicolae. Maximum de pedeapsă pentru instigare la evaziune fiscală, instigare la spălare a banilor și cumpărare de influență. O pedeapsă care ar putea ajunge la 15 ani de inchisoare.

The post Gigi Becali forțează din nou transferul lui Constantin Budescu pentru titlu! De ce l-ar putea ceda Astra + cum ar arăta FCSB după revenirea „decarului” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă