Gigi Becali este convins! Mirel Rădoi nu va rămâne la echipa națională: ”Nu-l mai sucește nimeni!”

1 săptămână in urmă 11

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Actualul selecționer a declarat că va mai rămâne la echipa națională doar pentru următoarele două meciuri cu Islanda și Liechtenstein.

Gigi Becali este convins! Mirel Rădoi nu va rămâne la echipa națională: ”Nu-l mai sucește nimeni!”

Gigi Becali este convins că, odată ce a luat această decizie, nimic nu îl poate convinge pe Mirel Rădoi să continue la echipa națională.

Totodată, finanțatorul de la FCSB este de părere că Mirel Rădoi are niște motive întemeiate pentru care a hotărât să plece de la echipa națională, chiar dacă a preferat să rămână diplomat.

Mirel e genul de om care când vrea aşa face şi nu-l mai suceşte nimeni. Mirel spune aşa şi aşa face. Nu îl mai întorci. Eu îl cunosc bine. Îi zici, nu te refuză, dar tot aşa face.

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Vrei să îl convingi, el zâmbeşte, dar tot aşa face, nu se răzgândeşte. Te ascultă, zâmbeşte hahaha, dar are motivele lui întemeiate pe care nu le spune”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Gigi Becali nici nu concepe să se despartă de Edi Iordănescu

Printre numele vehiculate pentru banca "tricolorilor" a fost și cel al lui Edi Iordănescu, actualul antrenor al celor de la FCSB.

Gigi Becali nici nu vrea să audă, însă, de o despărțire de actualul antrenor înainte de finalul contractului.

"Nu mă interesează nicio listă a lui Burleanu sau Stoichiță. Să se descurce cum vor ei, dar să nu îi aud de Edi Iordănescu în următoarele luni, că nu îl las să plece deloc de la noi. Edi mai are contract cu FCSB vreo opt sau nouă luni, până la vară. Asta să fie clar pentru toată lumea. Dar voi ați vorbit cu Edi? El ce v-a zis? Vrea să plece? De ce nu îl întrebați și pe el?

Vorbiți cu el și vedeți ce vă spune. Eu nu vă mai dau detalii din contractul lui Edi, că nu trebuie să le știți voi pe toate. A început o treabă la FCSB și este în grafic. Deja a recuperat puncte față de CFR Cluj. Nu îl las să plece de la noi, că are contract”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Etichete: romania , echipa nationala , cupa mondiala , gigi becali , mirel radoi , cm 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă