Gigi Becali este convins că Florinel Coman va scăpa de pușcărie! „Nici carnetul nu i-l poate reține”. Patronul FCSB a dezvăluit de ce jucătorul a dat examenul în Ucraina

1 lună in urmă 1

Gigi Becali este din zi în zi mai optimist în privința lui Florinel Coman și este convins că jucătorul FCSB nu va avea probleme deși poliția l-a prins pe autostradă fără un permis valabil în Români și i-a făcut dosar penal. Patronul echipei spune că avocații i-au transmis să stea liniștit și a oferit un exemplu din perioada în care a fost încarcerat.

Florinel Coman a fost titular în partida cu FC Botoșani la doar șase zile de la incidentul de pe „Autostrada Soarelui” când a poliția l-a depistat conducând cu 165 km/h, fără permis valabil în România. Gigi Becali și-a apărat jucătorul din prima clipă și este convins tot mai mult că nu vor fi probleme.

„Cu Coman am aflat că nici carnetul nu i-l poate reține, a dat de permis când a fost accidentat. Mi se pare că a stat o lună, acolo a dat examen în limba engleză.

Mi se pare că faci doar școala și nu mai dai examen. În orice țară te duci și dai examen…”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali îl apără pe Florinel Coman

Patronul a explicat și de ce vedeta echipei sale nu a dat examen în România și a preferat „varianta Ucraina”.

„În Cipru îl iei imediat de exemplu. Sunt țări care permit, țări care nu permit… Sunt pe internet, dom’le. Dai nu știu ce…. Nu a dat în România că a dat unde era mai ușor. Poate… nu putea să îl ia aici”, a mai declarat Gigi Becali.

„Eu aveam pe unul în pușcărie…”

Patronul FCSB este convins că niciun judecător nu-l va condamna pe Florinel Coman și a dat exemplul unor personaje pe care le-a întâlnit în pușcărie, în perioada în care a fost condamnat.

„Am vorbit cu avocații: «Băi, Gigi, stai, liniștit, nu există pușcărie dacă ai permis». După a treia, a patra… Eu aveam unul la pușcărie care l-a prins a treia oară, a patra, băut, ca să facă pușcărie. A treia oară l-a prins băut și nu l-a mai iertat la judecătorie”, a mai spus Becali.

The post Gigi Becali este convins că Florinel Coman va scăpa de pușcărie! „Nici carnetul nu i-l poate reține”. Patronul FCSB a dezvăluit de ce jucătorul a dat examenul în Ucraina appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă