‘Gigi Becali e un escroc’. Ce a făcut când era închis la Poarta Albă, i-a mințit pe toți

2 luni in urmă 19

Gigi Becali a fost acuzat de faptul că și-ar fi scurtat timpul petrecut la Poarta Albă. Patronul de la FCSB s-a asigurat că profită de anumite situații pentru a ieși cât mai repede din penitenciar, după cum l-a dat de gol un apropiat.

Ce a făcut Gigi Becali la Poarta Albă, de fapt. Declarația ce a șocat pe toată lumea

Mulți afaceriști au reușit să aibă un comportament exemplar în peniteciar pentru ca pedeapsa să fie una mai scurtă, sau pur și simplu au fost nevoiți să își trateze anumite probleme de sănătate. Gigi Becali, spre exemplu, a ieșit la un moment dat de la Poarta Albă pentru o operație de hernie de disc.

La momentul respectivi, fanii din lumea fotbalului își făceau griji pentru starea patronului FCSB, dar adevărul este altul! Florin Gâtejan, avocatul ce l-a apărat pe Gigi Becali în instanță, a dezvăluit că acesta nu avea probleme de sănătate în perioada în care a ieșit temporar de la Poarta Albă.

Gigi Becali și-a înscenat problemele de sănătate? Ce s-a aflat: ‘Escrocule’

Florin Gâtejan a decis să îl dea de gol pe afacerist și a susținut că acesta și-a înscenat operația de hernie de disc în momentul în care se afla încarcerat la Poarta Albă doar pentru a profita, de fapt, de câteva clipe de libertate.

„Eu am plâns când era arestat! Se făcea banditu’ că e cocoşat. Câţi bani a dat ăsta…Că e suferind, că trebuie să-şi facă operaţie, că în trei zile moare. De unde? Vrăjeală! Nici pe dracu’ n-a avut niciodată.

Ce să aibă? El i-a nenorocit pe toţi la Poarta Albă, i-a viciat pe toţi. Eu am plâns de mila mamei lui. Escrocule, pe tine nu te doare nici glezna!

A dat bani la doctori, a făcut certificate medico-legale. La prima întrerupere de pedeapsă, dansa cântece machedoneşti, ziceai că-i balerin!”, a spus fostul avocat în emisiunea moderată de Costin Ștucan.

Florin Gâtejan, în vârstă de 75 de ani, este un fost fostablist ce a jucat la Rapid Bucureși și Sportul Studențesc, dar și-a îndreptat atenția spre a deveni avocat și judecător. Acesta a deținut și funcțiile de președinte sau vicepreședinte din Comisia de Disciplină FRF.

Cât despre Gigi Becali, acesta a fost încarcerat timp de aproape de 2 ani. El a fost eliberat în aprilie 2015, după acuzațiile din 3 dosare: Sechestrarea de persoane, Schimbul de terenuri cu MApN și Valiza. Patronul de la FCSB a fost reabilitat judecătoresc în martie 2021.

The post ‘Gigi Becali e un escroc’. Ce a făcut când era închis la Poarta Albă, i-a mințit pe toți appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă