Gigi Becali, din nou plin de nervi după remiza cu Sepsi: „Să depun memoriu? Nu se va schimba nimic. Se bagă dracu!”

4 săptămâni in urmă 18

Gigi Becali nu s-a calmat după remiza celor de la FCSB cu Sepsi, scor 1-1. Patronul roș-albaștrilor n-a uitat de erorile de arbitraj și a explicat în stilul caracteristic de ce ar fi greșit Iulian Călin.

Finanțatorul echipei lui Toni Petrea consideră că nu se va întâmpla nimic dacă va depune memoriu și crede că roș-albaștrii ar putea fi dezavantajați în continuare de arbitri.

Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB s-au întâlnit în etapa cu numărul 30 din Liga 1, ultima din sezonul regulat, pe Stadionul Municipal, din Sfântu Gheorghe și au remizat, scor 1-1. Oaspeții au deschis scorul încă din minutul 6, prin reușita căpitanului Florin Tănase (26 de ani), după o pasă perfectă a lui Octavian Popescu. Sepsi a restabilit egalitatea în minutul 57, prin golul cu capul în scris de către Pavol Safranko (26 de ani).

Gigi Becali, plin de nervi după Sepsi – FCSB 1-1: „Să depun memoriu? Se bagă dracu!”

„Mai este nevoie de o părere după ce s-a văzut totul la meci? Ce se mai poate spune? El (n.n. – Iulian Călin) nu are nicio vină! Doar dacă nu l-a pus dracu. Nu e lipsă de valoare la Călin, să știți asta. L-a pus dracu. Păi, altfel, cum să nu dea gol pentru FCSB? Moruțan a dat gol la faza aceea, dar el a scos mingea din plasă”, a tunat Gigi Becali, conform Digi Sport.

„Ce măsură să iau? Să depun memoriu? Nu se va schimba nimic. Pot să trimită (n.n. CCA) orice arbitru la meciurile FCSB-ului, pentru că tot așa va fi. Se bagă dracu. Păi, crezi că Istvan Kovacs a făcut că așa avrut el atunci cu Camora? Nu! Dar, faza de la Sepsi a pus capac. A fost gol valabil”, a mai afirmat patronul de la FCSB.

The post Gigi Becali, din nou plin de nervi după remiza cu Sepsi: „Să depun memoriu? Nu se va schimba nimic. Se bagă dracu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă