Gigi Becali, dezvăluiri sfâșietoare din perioada în care a fost închis: „Fetele mele plângeau pe rupte! Îmi era frică să nu moară!” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a făcut dezvăluiri sfâșietoare, în exclusivitate, pentru ProSport, despre perioada în care a fost condamnat la închisoare, în dosarul „Valiza”.

În iunie 2013, Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, pentru dare de mită și pentru fals.

Acesta a fost eliberat condiționat, în aprilie 2015.

Gigi Becali, dezvăluiri sfâșietoare din perioada în care a fost închis

Astăzi, Instanța a admis cererea de reabilitare a lui Gigi Becali. Acesta a dezvăluit faptul că familia sa a suferit enorm, în perioada în care a fost încarcerat, și chiar s-a temut pentru viața mamei sale.

„Nu este vorba că s-a făcut dreptate, dar eu am fost chinuit în pușcărie, deși se spunea de mine că trăiesc ca un VIP acolo. Familia mea a suferit enorm. Mama se terminase de supărare. Îmi era frică atunci să nu moară. Fetele mele plângeau pe rupte, la fel și soția.

Mașina mi-a fost furată, nu am furat și nu am facut schimburile de teren cu japca de la Armată. Am vrut atunci să dau bani ca să se joace fotbal corect, nu pentru «blaturi», de ce a fost trimis Becali în pușcărie? Pentru ce a primit atâția ani? Era Gigi Becali infractorul numărul 1 al României?”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

The post Gigi Becali, dezvăluiri sfâșietoare din perioada în care a fost închis: „Fetele mele plângeau pe rupte! Îmi era frică să nu moară!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă