Gigi Becali, detalii de ultima oră despre Florinel Coman: „Se poate să-i dea pușcărie 1, 2, 3 ani, e adevărat!”

1 lună in urmă 1

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că Florinel Coman ar putea primi o condamnare între unu și trei ani pentru că a condus fără permis valabil. A rulat zilele trecute cu 165 km/h, pe autostrada A2.

Omul de afaceri susține că și-n acest caz îl va proteja pe jucătorul său. O pedeapsă de câțiva ani, deși cu suspendare, îi va scădea mult cota lui Coman, dar finanțatorul roș-albaștrilor e dispus să-i mărească salariul, de la 20.000 de euro la 50.000 de euro.

Florinel Coman le-a prezentat polițiștilor un document asemănător unui permis internațional, obținut în Ucraina. În baza de date pe numele Coman Florinel Teodor nu a fost găsit niciun act valabil, pentru nicio categorie de vehicule, și s-a întocmit un dosar penal.

Gigi Becali, despre Florinel Coman: „Se poate să-i dea pușcărie 1, 2, 3 ani”

„Se poate să-i dea pușcărie 1, 2, 3 ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău. Dacă o să aibă o cota joasă, eu am grijă de copiii mei, o să joace la FCSB și o să-i fac 50.000 de euro pe lună. Acum are 20.000, îi fac 50.000.

Florinel e inteligent, face glume, dar nu e lider, pentru că face caterincă, iar un lider nu are voie să glumească. Depinde de familie, de educația aia de mic copil, de caracterul părinților.

Vreau să spun că Man câștigă tot la fel, dar niciodată nu a mers cu 165 de km/h. Sunt oameni și oameni, alții mai teribiliști, agresivi, impulsivi. Le-am spus: Îl vedeți pe Ronaldo: muncă, muncă și iar muncă”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Florinel Coman, scuze în fața lui Becali: „Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de Meme”

„I-am spus «Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea». Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. «Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de Meme». Era foarte supărat.

E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet şi e înregistrat acolo. Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, dar nu poate, preciza Becali.

 

 

The post Gigi Becali, detalii de ultima oră despre Florinel Coman: „Se poate să-i dea pușcărie 1, 2, 3 ani, e adevărat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă