Gigi Becali, despre revenirea lui FCSB pe Arena Națională: „Pe mine mă interesează să câștigăm campionatul!”

1 lună in urmă 13

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a oferit noi detalii despre situația gazonului de pe Arena Națională și a anunțat unde va juca echipa sa următoarele meciuri din campionat.

Pe Arena Națională a început montarea unui gazon hibrid, în contextul meciurilor de la Campionatul European ce vor fi găzduite în Capitală, iar Gigi Becali asigură că va fi cea mai bună suprafață de joc din România.

Totuși, FCSB nu va mai juca pe Arena Națională, pentru că responsabilii doresc să protejeze gazonul pentru ca acesta să arate impecabil în perioada 13-28 iunie, când se vor disputa meciurile organizate de către România în cadrul Campionatului European.

Gigi Becali, despre revenirea lui FCSB pe Arena Națională

Gigi Becali a anunțat că FCSB a juca în continuare la Giurgiu, pe Stadionul „Marin Anastasovici” și a recunoscut că nu îl interesează unde joacă echipa, însă pune din nou presiune pe jucători și pe antrenor, cărora le amintește ce obiectiv au în acest sezon.

„Într-adevăr, s-a pus un nou gazon pe Arena Națională. Înteleg că este unul cum nu a mai fost până acum, gazon hibrid. Va fi cel mai bun gazon din România.

Gazonul va fi gata curând, dar nu ne lasă să jucăm pe el. Vor să-l protejeze pentru Campionatul European. Asta este, vom juca la Giurgiu. Pe mine mă interesează să câștigăm camionatul. Așa cum ți-am mai zis, dacă ai valoare, joci oriunde”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Programul meciurilor găzduite de Arena Națională

România va găzdui patru partide de la Campionatul European, în perioada 13-28 iunie 2020, după cum urmează:

Grupa C

  • Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00: Austria – Macedonia de Nord
  • Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00: Ucraina – Macedonia de Nord
  • Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00: Ucraina – Austria

Optime de finală

  • Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00: 1F – 3A/B/C

The post Gigi Becali, despre revenirea lui FCSB pe Arena Națională: „Pe mine mă interesează să câștigăm campionatul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă