Gigi Becali, despre Novak Djokovic: "Nu este el liderul lumii libere"

1 săptămână in urmă 21

Marti, 11 Ianuarie 2022, ora 16:49

89 citiri

 "Nu este el liderul lumii libere"

Gigi Becali a reacționat în cazul lui Novak Djokovic.

Nevaccinat ca și tenismenul sârb, patronul FCSB este de părere ca sportivul ar fi trebuit să nu se mai ducă în Australia.

Novak Djokovic a câștigat procesul cu autoritățile australiene și astfel are șanse mari să joace în Australian Open.

Patronul FCSB îl atacă subtil pe pe tenismenul sârb.

"Nu știu eu chestiunea asta. Ortodocșii în general nu se vaccinează, așa spun sfinții părinți. Când e vorba de credință și când spun sfinții părinți ceva, eu așa fac. Nu vreau acum să spun ce au spus că nu vreau să se sperie lumea.

E țara lor, fac ce vor. Este legea lor, așa e regula lor și tu trebuie să te ții de ea. Dacă omul nu te primește acasă la el, ce cauți la el? Ești nebun? Eu nu te primesc la mine acasă, bă! N-ai ce căuta la mine, bă! Ce să cauți dacă nu te primesc? Așa văd eu.

Bravo lui că nu s-a vaccinat! Dacă nu te primește la el acasă, tu te duci la el acasă? Cine crezi că ești? Ce vrei să arăți că ești? Nu este el liderul lumii libere. Dacă este lider trebuie să fie fiecare la el acasă. Și eu pot să fiu liderul liber, dar nu la tine în casă! Asta nu pot să fac.

Tu, dacă ești sârb, ce cauți unde nu te primesc ei? Te arestează, te bagă acolo la ei la hotel. Foarte bine i-a făcut. Fiecare e liber să facă ce vrea la el acasă", a spus Gigi Becali la PRO X.

Citeste si:

 "N-ar fi trebuit să fie aici"

Maghiarul Marton Fucsovics, locul 40 ATP, consideră că Novak Djokovic nu merită să joace la Australian Open, subliniind că regulile au fost făcute cu multe luni în urmă. "Djokovic e cel...

 "Huiduielile vor fi asurzitoare"

Novak Djokovic nu va avea viață ușoară cu publicul australian. Motivul principal ar fi testul PCR cu bucluc. "Dacă va juca la Australian Open, huiduielile vor fi asurzitoare", e de părere...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă