Gigi Becali, despre acuzațiile că și-ar fi falsificat problemele medicale în pușcărie. „Ce putea să-mi zică mie? Nu sufla niciunul!”

2 luni in urmă 24

Gigi Becali a vorbit despre acuzațiile făcute de către Florin Gâtejan că și-ar fi falsificat problemele medicale în perioada în care era în pușcărie.

Florin Gâtejan, fost avocat al lui Gigi Becali, a dezvăluit că patronul FCSB mințea în legătură cu problemele sale de sănătate în perioada în care se afla în spatele gratiilor. Acesta susține că latifundiarul din Pipera apela la acest truc pentru a avea parte de un regim lejer de detenție.

Afaceristul a vorbit despre acuzațiile fostului președinte și vicepreședinte al Comisiei de Disciplină din cadrul FRF și a lăsat să se înțeleagă că nimeni nu i se împotrivea în perioada în care era în spatele gratiilor.

Gigi Becali a vorbit despre acuzațiile că și-ar fi falsificat problemele medicale în pușcărie

Totodată, Gigi Becali a transmis că nu se dădea „lovit” pentru a avea parte de un regim lejer în închisoare și a dezvăluit că era tratat corespunzător în spatele gratiilor.

„Voi ați văzut ce vârstă are ăla care mă acuză pe mine? E bătrân săracul. Când am ieșit acasă 5 zile. Ce putea să-mi zică mie un director de pușcărie? Nu sufla niciunul. Ce să fac eu ca s-o duc mai bine.

N-am regizat nicio problemă de sănătate. Pentru ce să regizez. Nu îmi e teamă de nimic. Dacă îmi era teamă nu mai ziceam că eram tratat bine în pușcărie”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB, la România TV.

Gigi Becali a stat în închisoare un an și 10 luni

Gigi Becali a stat în spatele gratiilor un an și 10 luni, deși pedeapsa primită era de trei ani și șase luni de închisoare. Latifundiarul din Pipera a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Poarta Albă la începutul lunii aprilie a anului 2015.

Gigi Becali a fost închis pe 20 mai 2013. Acesta s-a ales cu mai multe condamnări după arestare: una de trei ani cu suspendare, una de doi ani cu executare și o alta de trei ani cu executare. Pedepsele afaceristului au fost contopite și a rămas doar cu condamnarea cea mai mare.

The post Gigi Becali, despre acuzațiile că și-ar fi falsificat problemele medicale în pușcărie. „Ce putea să-mi zică mie? Nu sufla niciunul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă