Gigi Becali, decizie radicală înaintea meciului FCSB – FC Argeș! Jucătorii care n-au luat COVID-19, închiși la baza din Berceni | EXCLUSIV

5 luni in urmă 33

Gigi Becali a luat o decizie radicală înaintea meciului pe care FCSB urmează să îl joace împotriva lui FC Argeș, duminică, 20 septembrie, de la ora 21:00, toate acestea după ce 8 jucători au fost depistați pozitiv cu noul COVID-19.

FCSB a fost nevoită să joace împotriva lui Backa Topola, scor 6-6 (5-4 după loviturile de la 11 metri), cu mai mulți jucători tineri, toate acestea deoarece nu mai puțin de 8 fotbaliști de bază au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus înaintea meciului. 

Jucătorii de la FCSB care n-au luat COVID-19 au fost închiși la baza din Berceni

Astfel, Gigi Becali a luat o decizie radicală pentru a-i proteja pe jucătorii care nu au luat coronavirus. ProSport a aflat că latifundiarul din Pipera a hotărât ca fotbaliștii sănătoși din lotul FCSB-ului să meargă direct la baza din Berceni după meciul cu Backa Topola din turu 2 preliminar al Europa League.

Delegația FCSB-ului a ajuns din Serbia în cursul zilei de vineri, iar jucătorii nu au fost lăsați să plece la casele lor, ci au fost duși direct la baza din Berceni a FCSB-ului, toate acestea deoarece Gigi Becali n-a dorit ca la echipa sa să mai apară vreun caz de coronavirus și să riște înaintea meciului cu FC Argeș.

Lista celor 18 persoane testate pozitiv cu noul COVID-19 de la FCSB:

Andrei Vlad – portar Andrei Miron – fundaș central Iulian Cristea – fundaș central Ovidiu Popescu – mijlocaș Ionuț Vînă – mijocaș Darius Olaru – mijlocaș Florin Tănase – mijlocaș Andrei Pandele – mijlocaș Sergiu Buș – atacant Ovidiu Kurti – kinetoterapeut Marius Popa – antrenor de portari Anton Petrea – antrenor principal Thomas Neubert – preparator fizic Horea Codorean – preparator fizic Sorin Cristof – kinetoterapeut Bogdan Stoica – analist video Marius Ianuli – team-manager Acestora li se alătură și Meme Stoica, dar el este în acte oficial al celor de la FCSB.

“La momentul actual nu există posibilitatea să se amâne meciul dintre FCSB și Argeș. Regulamentul nu prevede o astfel de cerere privind amânarea unui meci, singura variantă în care meciul va fi amânat este ca FCSB să nu aibă la ora meciului 13 jucători valizi, plus un portar. Dar din câte cunosc, cei de acolo încearcă rezolvarea unor transferuri pentru a remedia această situație.

Regulamentul spune clar ca în cazul în care la ora disputării partidei, nu vor avea numărul de jucători necesari, meciul va fi amânat pentru o dată ulterioară,dar nu poate fi programat mai devreme de 7 zile de la data inițială, iar dacă nici după reprogramare nu se va putea disputa, echipa din cauza căruia nu s-a putut juca, va pierde meciul cu 3-0.”, a explicat Justin Ștefan, pentru Realitateasportiva.net.

The post Gigi Becali, decizie radicală înaintea meciului FCSB – FC Argeș! Jucătorii care n-au luat COVID-19, închiși la baza din Berceni | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă