Gigi Becali, decizie radicală! A anunțat când va veni pe stadion să o susțină pe FCSB: „Vreau acum altceva!”

5 zile in urmă 33

Gigi Becali nu va reveni pe curând la meciurile celor de la FCSB! Omul de afaceri așteaptă ca roș-albaștrii să joace iar în grupele Ligii Campionilor.

Deocamdată, Gigi Becali are altă planuri, însă admite că o revenire între cele mai bune echipe din Europa l-ar face să se răzgândească.

În acest sezon, FCSB n-a prins nici măcar grupele Europa League, fiind eliminată încă din preliminarii de modesta Șahtior Karagandy. Acum, roș-albaștrii au fost loviți și de COVID-19, iar Edi Iordănescu va lipsi o perioadă de pe banca tehnică.

Gigi Becali o vrea pe FCSB în Liga Campionilor: „Dacă o să fie spectacol, mă duc!”

Aflată în lupta la titlu din Liga 1, FCSB ar putea fi încurajată de Gigi Becali abia în toamna anului viitor, atunci când începe un nou sezon de Liga Campionilor.

Roș-albaștrii au însă șanse mici să revină la un nivel atât de înalt, în condițiile în care trebuie să câștige campionatul în Liga 1, iar apoi să depășească nu mai puțin de patru tururi preliminare.

„Nu mai merg la meciuri că pe mine nu mă mai interesează fotbalul. Nu pot merge dimineaţa la biserică, la Liturghie, şi seara să te duci la distracţie de fotbal. E o afacere pe care am făcut-o eu şi o continui. Vreau altceva cu viaţa mea acum, am 64 de ani şi vreau altceva cu viaţa mea. Şi nu mai vreau să mă duc la fotbal. Dacă o să fie Liga Campionilor, spectacol, frumos, mă duc. Dar acum, nu mă duc”, a spus Gigi Becali, la Antena Sport.

The post Gigi Becali, decizie radicală! A anunțat când va veni pe stadion să o susțină pe FCSB: „Vreau acum altceva!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă