Gigi Becali, criticat de un alt patron din Liga 1: ”E de un primitivism rar!”. De ce a greșit Edi Iordănescu

2 săptămâni in urmă 31

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Nici patronul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, nu a înțeles de ce antrenorul a cedat atât de ușor. 

”Habar nu am de ce pleacă Edi. Motivul este irelevant, faptul că Gigi zis că echipa joacă prost...Juca prost echipa, cu Voluntari a avut noroc.

Gigi vrea echipă cu posesie, să facă spectacol ca Barcelona, dar nu a putut. Covidul la FCSB e jumătate meritul lui Gigi, el e cu cataclismul cu vaccinul, dar uite că Dumnezeu nu bate direct.

Mi se pare subțire motivul lui Edi de a ceda. Povestea este cu poziția lui Gigi ca patron. El vrea să fie stăpân absolut, dar este complet deplasat, el este un investitor, conduce prin oameni, prin manageri buni. Ceea ce face el este de un primitivism rar!

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

În România, patron nu e cea mai fericită adresare, după Narcos are un alt aspect. Nu este un stăpân absolut, este un om cu multe griji. Demonstrația este că toți patronii autoritari au pierdut banii, cei destepți fac ca George Copos care s-a retras așa cum trebuie să fac și eu.

Un club este un management, un patron își ia niște angajati cărora le dă libertate. Poate fi stăpân absolut doar dacă are toate competențele posibile”, a fost opinia lui Valeriu Iftime despre ruptura dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu.

Patronul moldovenilor a recunoscut însă că nu ar proceda ca Gigi Becali în relația cu Marius Croitoru.

”Dacă Marius Croitoru îmi zice că nu știu fotbal, nu îl dau afară. Dar și eu aș ieși public dacă echipa ar juca prost, dar eu nu am ieșit pentru că echipa a jucat bine”, a fost replica lui Valeriu Iftime.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , valeriu iftime , gigi becali fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă