Gigi Becali crede că Gică Hagi era varianta ideală pentru echipa națională. „Nu e nimeni în România mai bun ca el”

1 săptămână in urmă 5

Patronul FCSB, Gigi Becali, susține că echipa națională avea nevoie de Gheorghe Hagi la prima reprezentativă în locul lui Mirel Rădoi.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit ieri cu tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, şi i-a oferit acestuia postul de selecţioner, însă fără succes.

Fostul mare jucător a explicat care sunt motivele pentru care declină această propunere.

Gigi Becali crede că Gică Hagi era varianta ideală pentru echipa națională. „Nu e nimeni în România mai bun ca el”

Gigi Becali a explicat de ce Gică Hagi era varianta ideală pentru a semnat cu echipa națională.

„Eu voiam ca el să meargă la națională. Nu e nimeni în România mai bun decât Hagi. Eu mă uit la fapte. Nu mă interesează că îl cheamă Hagi, eu vorbesc de ce a făcut. A plecat de la Viitorul și echipa s-a dus în jos, a revenit și a urcat-o.

Mircea Rednic și alți antrenori de pe acolo sunt foarte mici în fața lui Hagi. Jucătorii de la el s-ar bate la retrogradare cu o altă echipă, dar Hagi nu știu ce le face. Eu l-am întrebat ce le face și mi-a zis că îi antrenează non-stop.

Aici e vorba de bani. Cât poate să îi dea lui echipa națională? El pierde milioane dacă pleacă de la Farul. Echipa îi dă 40 – 50.000 de euro… Nici nu știi dacă face glorie la echipa națională. Peste 2-3 ani o să avem echipă. Florinel Coman, Man, Moruțan, Tavi Popescu, Ianis Hagi…

L-ai văzut pe Ianis? Nici el nu era așa de tare. Acum e tare și nici nu are 25 de ani. Stai să îl vezi pe Ianis ce o să facă la fotbal când o să aibă 25 de ani”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Ce a declarat Gheorghe Hagi după întâlnirea cu Răzvan Burleanu?

„Ne-am întâlnit, am avut o discuţie în care, de la bun început, lucrurile erau clare. Am spus că, dacă sunt acţionar majoritar, nu pot să fiu în altă parte, pentru că ies alte speculaţii.

Am discutat două ore şi am discutat, dar nu a existat absolut nicio cale care putea să schimbe situaţia asta de până acum. Nu ştiu ce era dacă eram acţionar minoritar, cred era total diferit”, a recunoscut Hagi.

 

 

The post Gigi Becali crede că Gică Hagi era varianta ideală pentru echipa națională. „Nu e nimeni în România mai bun ca el” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă