Gigi Becali confirmă Gazeta: „I-am prelungit contractul lui Tănase” + clauză fabuloasă dacă echipa intră în grupele UCL

2 luni in urmă 31

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021, 11:56 / Actualizat vineri, 13 august 2021 12:18

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a confirmat informația publicată aseară de GSP.ro: Florin Tănase și-a prelungit contractul cu FCSB. Latifundiarul a oferit detalii din noul contract al golgeterului din sezonul trecut. 

Transferul lui Florin Tănase în străinătate părea să fie iminent, dar Gigi Becali dezvăluie că Tănase a semnat un nou contract nou cu FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit cu ce clauză uriașă l-a ademenit pe decar. 

Gigi Becali anunță: „Tănase a semnat contract pe 4 ani!”

„Tănase a semnat contract pe 4 ani. I-am făcut salariul de 30.000 de euro pe lună. Și i-am făcut primă de Liga Campionilor de 300.000 de euro. O va primi dacă ne calificăm în grupe. 

I-am zis lui Tănase că, dacă intrăm în Ligă, îi fac salariul de 40.000 de euro, apoi de 50.000 de euro. El poate câștiga bani și în România. Are o familie foarte frumoasă. Sora lui e medic stomatolog la clinica mea. Am angajat-o acolo, e foarte bună. L-am întrebat ce caută să plece în Turcia sau Arabia Saudită? 

Îmi place de el pentru că nu pierde mingea. Driblează, scapă de adversari. Îl iubesc și țin la el, de asta nu l-am schimbat niciodată pe Tănase”, a declarat Gigi Becali astăzi, în direct la Pro X.

Florin Tănase vine după cel mai bun sezon al carierei 

Florin Tănase ratează o oportunitate imensă pentru un transfer în străinătate. A marcat 24 de goluri în campionatul trecut, a înscris și în națională, a devenit mai important decât era oricând. Mai dăduse maximum 15 goluri într-un sezon, când se afla la Viitorul. 

La FCSB înscrisese maximum 10 goluri pe sezon în trecut. A adunat până acum 157 de meciuri și 56 de goluri la roș-albaștri. În naționala de tineret a evoluat de opt ori și a marcat trei goluri.

VIDEO Motivul pentru care Tănase semnează noul contract » Clauza pentru care a insistat căpitanul FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Motivul pentru care Tănase semnează noul contract » Clauza pentru care a insistat căpitanul FCSB

EXCLUSIV Tănase semnează! Va lua un salariu-record

Playtech: ȘOC! Unde a ajuns să locuiască Jean Paler. Marele artist trece printr-o DRAMĂ TOTALĂ


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă