Gigi Becali, categoric în privința lui „MM” Stoica: „Mihai este generalul meu!” + Răspuns misterios cu privire la posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 1

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a vorbit, pentru ProSport, despre scandalul iscat între Gheorghe Mustață și Mihai Stoica, în urma derby-ului Dinamo – FCSB, 1-0. În plus, omul de afaceri oferit un răspun misterios în privința posibilității ca FCSB să joace pe Ghencea.

Gheorghe Mustață a avut o declarație furioasă, la adresa lui Mihai Stoica, căruia îi cere demisia. Reacția liderului galeriei roș-albastre vine ca urmare a formulei de echipă trimise de FCSB în meciul cu Dinamo, din Cupa României, care a fost formată din fotbaliști neutilizați în ultima perioadă.

Cea mai surprinzătoare apariție, din primul „11” al lui FCSB, a fost reprezentată de Dragoș Nedelcu, care a evoluat pe postul de fundaș central, în derby, asta deși revenise după o accidentare care data de anul trecut.

Gigi Becali, categoric în privința lui „MM” Stoica

Latifundiarul din Pipera nu se gândește să îl demită pe Mihai Stoica. Ba mai mult, acesta susține că managerul FCSB-ului nu impune jucători în primul „11”.

„Mihai este generalul meu și așa rămâne. O să se împace ei doi, că sunt oameni în toată firea. Știu că nu le convine suporterilor, că am mâncat bătaie cu Dinamo, dar, în viață, se mai întâmplă accidente. Și Bayern mai pierde din când în când. «Meme» nu bagă jucătorii pe gât nimănui. Nu stiu cine a spus asta despre el, iar eu nu cred așa ceva niciodată.

Gigi Becali, răspuns misterios cu privire la posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea

Cât despre posibiliatea ca FCSB să joace pe noul stadion din Ghencea, Gigi Becali a oferit un răspuns misterios, lăsând de înțeles că formația patronată de acesta ar putea evolua pe stadionul aflat în egida MApN, asta deși, în trecut, a declarat că nu-l interesează acest aspect.

Dacă o să jucăm în Ghencea? Veți vedea. Nu trebuie să afle Talpan mișcările noastre. Ei au treabă cu promovarea, dar stai să vedem dacă vor trece de echipa noastră a doua”, a spus Becali pentru ProSport.

The post Gigi Becali, categoric în privința lui „MM” Stoica: „Mihai este generalul meu!” + Răspuns misterios cu privire la posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă