Gigi Becali, ca în zilele bune! Dumitru Dragomir, despre gestul făcut de patronul FCSB-ului: „Am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei!”

3 săptămâni in urmă 17

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre averea pe care o deține Gigi Becali, dar și despre un gest uimitor pe care l-a făcut acesta.

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată la 400-450 de milioane de euro.

Acesta a devenit patronul echipei Steaua, actuala FCSB, în anul 2003.

Dumitru Dragomir, despre gestul făcut de Gigi Becali

Fostul șef LPF susține că, recent, a fost la palatul lui Gigi Becali și a văzut cum patronul FCSB-ului îi ajută pe oamenii nevoiași. Ba mai mult, acesta spune că latifundiarul din Pipera i-ar fi oferit 2.000 de euro unui preot.

„Gigi Becali, ăsta, este un tip foarte deștept, domne, care a reușit pe toate planurile. Rețineți ce vă spun, știu ce vorbesc. Chiar zilele trecute am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei cum ajută lumea. Era coadă la el la intrare.

Eu am văzut, cu ochii mei, cum i-a dat unui preot 2.000 de euro. Gigi este un om bun.

Gigi Becali are bani mulți, domne. Păi… are un miliard. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii”, a declarat Dumitru Dragomir, la PRO X.

Gigi Becali „a sabotat” meciul din Supercupa României pentru a se răzbuna pe FRF

Omul de afaceri susține că nu i se pare normal faptul că oficialii FRF se comportă ca niște „stăpâni”, astfel că i-ar fi transmis antrenorului Toni Petrea să trateze meciul, contra celor de la CFR Cluj, din Supercupa României, precum o partidă amicală. Ardelenii au reușit să se impună cu scorul de 0-0 (4-1 d.p.) și să câștige cea de a patra Supercupă a României.

„Dacă dădeau 25.000 de euro pentru echipa care pierde și 75.000 pentru câștigătoare și dacă ne întrebau pe ce stadion vrem să jucăm…. Au zis «Sclavilor, veniți să jucați la Ploiești! Sclavilor, plătiți benzina la autocar!»

Dacă te comporți așa, la fel mă comport și eu! Nu aveam ce să fac. Ce am zis «Dacă ei ne consideră sclavi, fac și eu o chestie». I-am spus lui Petrea «Bă Petrea, fă un experiment! Distrează-te. Folosim meciul ăsta ca un antrenament, ca să găsim soluții». Asta a făcut. Asta a fost”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.

The post Gigi Becali, ca în zilele bune! Dumitru Dragomir, despre gestul făcut de patronul FCSB-ului: „Am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă