Gigi Becali, atacat din toate părțile: „Calci totul doar ca să-ți vezi egoul satisfăcut”

2 săptămâni in urmă 4

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021, 12:38 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 12:47

Florin Lovin (39 de ani), fostul mijlocaș al celor de la FCSB, retras de patru ani din activitate, l-a taxat dur pe finanțatorul roș-albaștrilor pentru declarațiile la adresa lui Edi Iordănescu de după meciul cu FC Voluntari.

Lovin îl critică pe Becali pentru atitudinea pe care a arătat-o în ultima ieșire publică, când a răbufnit la adresa echipei și a antrenorului Edi Iordănescu și este de părere că din acest moment, doar rezultatele îl vor mai ține pe tehnician pe banca vicecampioanei.

Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Edi Iordănescu! Cine e antrenorul stelist pe care crede că îl poate controla

FCSB

Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Edi Iordănescu! Cine e antrenorul stelist pe care crede că îl poate controla

„Cred, cu mâna pe inimă, că Gigi Becali poate fi declarat cel mai complex om care există în România. Am avut atâta încredere în acest proiect, când a venit Edi Iordănescu. Că vom avea un club normal, în care patronul este patron și asigură antrenorului ce este nevoie, iar antrenorul ia deciziile. 

Dar s-a întrecut orice limită. Pentru mine, ceea ce se întâmplă este foarte grav. Am ieșit din sfera normalului. Am vorbit cu Edi și empatizam cu el, chiar mă rog să continue cu rezultatele bune, pentru că doar rezultatele pot oferi o oarecare liniște.

 Legat de jocul-spectacol, ai nevoie în primul rând de rezultate, să ai un fundament. Nu poți să fii pe locul 7 și să joci spectaculos. FCSB nu e o echipă oarecare, își propune an de an câștigarea campionatului”, a declarat Lovin la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

Florin Lovin: „Acum calci totul doar ca să-ți vezi egoul satisfăcut.„

„Cinci ani de zile, ai făcut un lucru și l-ai făcut greșit. Acum calci totul doar ca să-ți vezi egoul satisfăcut. Mă supără foarte tare și nu cred că mai avem cale de întoarcere. În primul rând, tot ce spune Gigi Becali pe subiectul spectacolului nu are acoperire. FCSB, la toate meciurile, are o posesie mai bună decât adversarul. 

Fotbalul spectacol e la echipa cu jucători foarte buni, cu 30-40 de mii de oameni în tribune. Sincer, cred că Edi va rămâne atât timp cât vor fi rezultate. Dacă nu vor fi... acum, argumentul suprem care-l țin pe Edi Iordănescu sunt rezultatele. De cifre nu te poți lega. Iar dacă te legi, plătești”, a mai adăugat fostul mijlocaș.

Citește alte știri despre FCSB:

Șumudică, despre tensiunile dintre Iordănescu și Becali: „Mie nu mi-au dat «viteză» la fel?”

Gigi Becali nu e menajat, după ce l-a criticat pe Iordănescu: „Se vede că se plictisește, îl deranjează”

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă s-a VACCINAT anti-covid!?! DOVADA care e virală în online: 'Are pe conștiință morțile a mii de oameni'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă