Gigi Becali, atacat de Cornel Dinu după bătălia „stelelor”: „E legat de răutatea care ne caracterizează”

1 lună in urmă 1

Partida dintre CSA Steaua București și FCSB 2 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar Cornel Dinu l-a atacat pe Gigi Becali (62 de ani) după ce a trimis mai mulți jucători de la prima echipă la meciul din Ghencea.

Cornel Dinu: „E legat de răutatea care ne caracterizează”

„Nu ştiu dacă e legat de distruge şi stăpâneşte, mai mult e legat de răutatea care ne caracterizează. La Becali nu mai e să moară capra vecinului. La el e îi iau capra ca să moară la mine în curte. Jongleria asta făcută nu are decât un efect de paiaţerie ieftină, care nu trebuia să se petreacă”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Primul gol din bătălia „stelelor” a fost marcat de favoritul lui Becali din vara lui 2020, Alexandru Buziuc. Atacantul care nu a impresionat în Liga 1 a marcat cu un voleu superb de la marginea careului în minutul 73. CSA Steaua a restabilit egalitatea în al treilea minut al prelungirilor. George Călințaru a centrat excelent din corner, iar Dragoș Huiban, intrat în a doua repriză, a restabilit egalitatea pe tabela din Ghencea.

Se anunță baraj CSA Steaua - FCSB 2

CSA Steaua rămâne pe primul loc, la două puncte de FCSB 2, și este favorită să termine pe prima poziție la finalul sezonului regulat. Pe configurația actuală a clasamentelor, am avea în penultimul act: FCSB II - Mostiștea Ulmu și CSA Steaua - Afumați. Dacă vor învinge, FCSB și CSA Steaua se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare, partide care sunt programate pe 22 și 29 mai.

VIDEO. Bogdan Argeș Vintilă, după egalul din Ghencea: „Asta a făcut să nu câștigăm cele 3 puncte”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Lovitura încercată de Dinamo peste noapte, pentru postul de antrenor: „Mi-au zis că blochează tot până le dau eu răspunsul!”Viitorul Constanța e dependentă de familia Hagi. Și nu doar financiar! Clubul stă pe un butoi de pulbere

Cum arată soția lui Pavel Stratan.Acum e clar de ce nu apare niciodată cu ea în public, ci doar cu copiii

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă