Gigi Becali, atac năucitor la adresa lui Bogdan Planic: „Nu au ce să caute la echipă mercenari!”. Ce șanse are Universitatea Craiova la titlu | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 16

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a lansat cuvinte dure la adresa lui Bogdan Planic, fotul fundaș al formației roș-albastre, care plecat și-a reziliat unilateral contractul cu formația bucureșteană.

Bogdan Planic (29 de ani) și-a reziliat unilateral contractul cu FCSB, în vara anului trecut, din cauza faptului că echipa lui Gigi Becali nu i-ar fi plătit mai multe salarii.

În prezent, Bogdan Planic este jucătorul liderului din prima ligă a Israelului, Maccabi Haifa.

Gigi Becali, atac năucitor la adresa lui Bogdan Planic

Latifundiarul din Pipera l-a numit „mercenar” pe Bogdan Planic și susține că, de acum, va transferat doar jucători cu caracter.

În plus, Gigi Becali a declarat faptul că Universitatea Craiova a ieșit din calcule pentru câștigarea titlului, astfel că CFR Cluj este contracandidata FCSB-ului, în acest sezon.

„Voi schimba strategia. De acum o să vedeți la FCSB că voi transfera doar jucatori cu caracter. M-am ars cu unul ca Planic și nu au ce să caute la echipă mercenari. Planic mi s-a părut dubios de la început. Am mirosit încă din primele zile că ceva nu este în regulă la el. Nu mai are rost să dezgropăm morții. Pui suflet la echipa pentru care joci și îl înțelegi și pe patron când are unele probleme, atunci Gigi Becali te așteaptă cu brațele deschise.

Am doi jucatori în vizor pentru mărirea de salariu. Nu vă dau numele lor acum. Dar Gigi Becali, când vede niște lucruri bune, știe să și le răsplătească. Ai fost om cu mine, atunci și eu sunt om cu tine. V-am spus de la început că noi ne vom bate cu CFR pentru campionat. Craiova nu poate să țină ritmul cu noi, dar nici cu CFR Cluj. Știam asta înainte de a intra în play-off.

De Octavian Popescu trebuie să avem cu toții grijă, deoarece este încă un copil și are mult de muncă. Însă, am in curte un adevărat briliant și doar de el depinde ca să ajungă la o echipă de top din Europa. Are calitate, are execuții, dar are foarte mult de muncă”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

The post Gigi Becali, atac năucitor la adresa lui Bogdan Planic: „Nu au ce să caute la echipă mercenari!”. Ce șanse are Universitatea Craiova la titlu | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă