Gigi Becali are și un aliat! Patronul din Liga 1 care consideră că ”nu a greșit cu nimic”

2 săptămâni in urmă 13

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Din cauza acțiunilor din ultima perioadă, Gigi Becali a fost criticat de aproape toată lumea, nu și de Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani.

Patronul din Liga 1 care consideră că Gigi Becali ”nu a greșit cu nimic”

Omul de afaceri consideră că Gigi Becali ”nu a greșit cu nimic” în relația cu Edi Iordănescu, pentru că ieșirile publice în care a criticat echipa, ceea ce a dus la aprinderea ”scânteii” conflictului dintre patron și antrenor, nu sunt blamabile.

Deși nu este echipa mea și nu trebuie să mă bag, totuși, Gigi Becali nu a greșit cu nimic. Nu poți tu, Edi Iordănescu, să-i spui lui Gigi să nu mai vorbească. Acum pe bune, ce naiba? Nu ai cum să impui așa ceva unui patron.

Cu ce a greșit Gigi? A ieșit și a spus că echipa joacă slab. Care este problema? Omul a spus exact ceea ce a văzut. Noi, patronii, chiar nu mai putem să spunem nimic? Și eu, dar și Gigi și toți patronii din fotbal, plătim foarte mulți bani”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Prosport.

FCSB are un nou antrenor: Toni Petrea

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

După despărțirea de Edi Iordănescu, Gigi Becali l-a contactat pe Toni Petrea, care a acceptat să semneze un contract până la finalul sezonului, cu un salariu de 10.000 de euro lunar.

Pentru Toni Petrea este, de fapt, o revenire la FCSB, formație pe care a mai pregătit-o până la finalul stagiunii precedente.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , valeriu iftime
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă