Gigi Becali are planuri mari de Revelion 2022. Ce va face în ciuda faptului că suntem în pandemie

3 săptămâni in urmă 24

Gigi Becali își dorește să intre în Noul An într-un mare stil! Patronul de la FCSB le-a pregătit o surpriză de proporții apropiaților săi, așa că mulți o să se bucure. Latifundiarul s-a decis să își schimbe obiceiul pentru acest Revelion, așa că a scos mulți bani din buzunar pentru mica lui plăcere.

Ce planuri are Gigi Becali pentru Revelion

În urmă cu doar câțiva ani, Gigi Becali petrecea noaptea dintre ani alături de apropiați sau făcea spectacol pe pârtie. Patronul de la FCSB renunța la obiceiurile sale în trecut, însă se pare că s-a răzgândit și își dorește să aibă parte de distracție de Revelion! El pregătește o petrecere la munte.

Mai exact, Gigi Becali, în vârstă de 63 de ani, o să plece alături de familie la munte. El o să petreacă Revelionul în Poiana Brașov, așa că s-a asigurat că toate detaliile sunt puse la punct pentru ca apropiații lui să aibă parte de tot ce este mai bun în noaptea dintre ani.

Patronul de la FCSB a închiriat deja 20 de camere la Hotelul Teleferic. Gigi Becali a plătit o sumă importantă de bani pentru ca apropiații săi să se distreze în perioada 30 decembrie – 20 ianuarie. Acesta a scos din buzunar 30.000 de euro, primind și o reducere, potrivit Fanatik.

Gigi Becali o să se distreze pe cinste de Revelion

Cei care o să petreacă alături de Gigi Becali noaptea de Revelion o să se bucure de o cină festivă, un foc de artificii de excepție și un program artistic senzațional. Andra o să întrețină atmosfera la Hotelul Teleferic, iar Cătălin Măruță o să fie amfitrionul evenimentului.

Latifundiarul o să petreacă alături de alți 300 de oaspeți. Aceștia o să fie întâmpinați cu prosecco și tartine pe 30 decembrie, cina fiind în stil bufet suedez. Invitații o să se bucure de cina festivă de Revelion, iar apoi o să își refacă puterile la un brunch în prima zi din 2022.

Unde și-a petrecut Revelionul patronul de la FCSB anul trecut

Mai mult, la hotelul unde o să petreacă Gigi Becali sărbătorile nu se mai găsește vreo cameră liberă. Cel mai mic tarif pentru o persoană este de 1.000 de euro pentru această perioadă. Se pare că românii abia așteaptă să se bucure de cele mai bune servicii de Revelion, așa că și-au asigurat cazarea din timp!

Cu toate acestea, Alexandra, Cristina și Teodora Becali o să petreacă sărbătorile în Egipt. Patronul de la FCSB s-a întors la petrecerile spectaculoase de Revelion, chiar dacă, cu un an în urmă, acesta a petrecut noaptea dintre ani la Mânăstirea Plumbuița din Capitală.

The post Gigi Becali are planuri mari de Revelion 2022. Ce va face în ciuda faptului că suntem în pandemie appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă