Gigi Becali, anunțul momentului despre lupta la titlu cu CFR Cluj și Craiova: „Dacă îl am arbitru pe el, retrag echipa de pe teren!” Cine e „fluierașul non-grata” | EXCLUSIV

6 zile in urmă 2

Gigi Becali nu mai vrea să audă de Istvan Kovacs! Patronul de la FCSB este decis să retragă echipa de pe teren, dacă Kovacs va mai fi delegat la partidele echipei lui Toni Petrea.

Patronul de la FCSB n-a uitat nici acum eșecul cu CFR Cluj, scor 0-2. La scorul de 0-0, în debutul partidei, FCSB a avut un penalty neacordat, la hențul clar făcut în care de Camora, iar Gigi Becali l-a pus la zid pe Istvan Kovacs, arbitrul acelui meci.

Gigi Becali a subliniat că este gata să-și scoată jucătorii de pe teren, dacă echipa acestuia va mai fi arbitrată de Istvan Kovacs, criticat recent și de portughezi, după ce a condus duelul dintre Braga și AS Roma, din 16-imile Europa League.

Gigi Becali: „Să nu-l mai prind pe Kovacs la meciurile noastre!”

„Eu nu glumesc. Îmi mențin poziția! Să nu îl mai prind pe Kovacs la meciurile noastre. Nu am chef să pierd campionatul din cauza lui. V-am spus că voi da ordin să retrag echipa de pe teren, dacă îl mai prind la meciurile noastre”, a afirmat Gigi Becali, pentru ProSport.

Istvan Kovacs a fost criticat dur și de Mihai Stoica, conducătorul celor de la FCSB spunând că arbitrul din Carei este arogant.

„Cred că ne ducem în cap în toate domeniile. Nu sunt pesimist, dar îmi place să cred că am o doză de realism în gândire. La Popa te aștepți să facă prostii, dar nu în aceeași direcție. La Kovacs nu te aștepti, dar aroganța lui și lipsa măsurilor CCA îl fac să se simtă intangibil”, a afirmat recent și Mihai Stoica, la Digi Sport.

Gigi Becali, despre lupta la titlu: „Nu mi-e frică de Craiova!”

Gigi Becali își dorește ca arbitrii să nu decidă lupta la titlu și anunță că FCSB se va lupta pentru câștigarea campionatului doar cu CFR Cluj.

Deși Universitatea Craiova și-a schimbat recent antrenorul, iar în ediția precedentă de campionat a pierdut titlul chiar în ultima etapă, Gigi Becali n-are emoții în privința oltenilor.

„Vom duce cu CFR Cluj o luptă la baionetă și vreau să câștige titlul cel care este cel mai bun pe teren. De Craiova nu îmi e frică, pentru că i-am batut mereu”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

The post Gigi Becali, anunțul momentului despre lupta la titlu cu CFR Cluj și Craiova: „Dacă îl am arbitru pe el, retrag echipa de pe teren!” Cine e „fluierașul non-grata” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă