Gigi Becali, anunțul momentului despre Dennis Man: „Într-o oră jumătate pleacă cu un avion privat!” + Motivul pentru care a decis să vândă „perla” FCSB-ului

1 lună in urmă 16

Gigi Becali a dezvăluit faptul că Dennis Man urmează să plece la Parma, astăzi, 28 ianuarie. În plus, patronul lui FCSB a vorbit despre motivul pentru care a decis să vândă „perla” echipei sale.

Potrivit spuselor latifundiarului din Pipera, suma de transfer, a lui Dennis Man, se va ridica la 13 milioane de euro.

Parma se află pe penultimul loc din Serie A, cu 13 puncte obținute după 19 meciuri jucate.

Gigi Becali, detalii despre transferul lui Dennis Man

Patronul lui FCSB susține că, în următoarele ore, Dennis Man va pleca, cu un avion privat, la Parma. Omul de afaceri a dezvăluit faptul că nu l-ar fi vândut pe Dennis Man pentru 13 milioane de euro, dacă nu ar fi fost „presat” de incertitudinea din fotbal, cauzată de pandemie.

„Sunt mulțumit că, să primești 13 milioane pe un jucător în pandemie, în România, e de la Dumnezeu. Toată lumea zicea că nu face nici 3-4 milioane. Nu îl dădeam dacă nu era pandemie. Îmi e teamă pentru că nu știu ce se întâmplă în Europa. Pandemia poate să închidă granițele. Eu nu îl dădeam cu 13 milioane. Într-o oră jumătate pleacă cu un avion privat împreună cu Giovanni, cu tatăl lui și un băiat de la firmă”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Ilie Dumitrescu știe ce trebuie să facă Dennis Man pentru a se impune la Parma

„Mister” este de părere că Dennis Man va trebui să arate personalitatea pe care o avea în tricoul FCSB-ului, pentru a se impune la Parma. Acesta consideră că formația italiană se așteaptă ca atât Dennis Man, cât și Valentin Mihăilă, celălalt român de la Parma, să arate calitate individuală.

„Man și Mihăilă sunt doi jucători de viteză, doi jucători talentați, cu tehnică foarte bună. Amândoi apar foarte bine la finalizare. Man nu va avea probleme de adaptare, din punctul meu de vedere. Trebuie să aibă personalitate, așa cum a demonstrat că are la FCSB.

El (n.r Dennis Man) are capacitatea să joace un fotbal total. Man și Mihăilă trebuie să scoată adversari din joc, să aibă acțiuni individuale, de aia a plătit Parma sumele astea. Sunt doi jucători cu un potențial foarte mare”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Digi Sport.

The post Gigi Becali, anunțul momentului despre Dennis Man: „Într-o oră jumătate pleacă cu un avion privat!” + Motivul pentru care a decis să vândă „perla” FCSB-ului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă