Gigi Becali anunţă că are 10 milioane de euro în cont! De ce este foarte mulţumit cu ce a făcut la echipă

4 zile in urmă 23

  • UCL: Chelsea - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Manchester City - PSG, marți, 22:00, Digi Sport 1

Şi chiar să ofere alte şase puncte în sezonul următor, dacă aşa ceva ar fi posibil, numai să nu piardă meciul cu CFR Cluj. Teama de înfrângere era determinată de numeroasele accidentări din lotul echipei sale. 

Patronul FCSB-ului este convins că la ultima etapă, dacă meciul cu CFR se va disputa cu titlul pe masă, FCSB va câştiga. 

Becali a anunţat că FCSB are 10 milioane de euro în cont

Întrebat dacă nu îi pare rău că atunci când putea trebuia să mai aducă jucători, măcar unul sau doi fundaşi centrali, nu a făcut-o, Becali s-a declarat foarte mulţumit cu situaţia echipei sale.

De altfel, tot el a spus că trofeele nu-l interesează atât de mult cât vrea să vândă jucători şi să facă bani.

Partea din discuţia cu jurnalistul Vali Moraru, în care anunţă că societatea are 10 milioane de euro în cont şi spune care sunt mulţumirile lui vizavi de realizările de la FCSB este între minutele 4:40 - 6:40.

"... Ce am făcut până acum, slavă Domnului, mulţumesc! Am vreo 10 milioane în cont la societate, ce vrei mai mult? Nu vezi când vezi echipe care se bat la retrogradare, echipe de tradiţie, maaari, imense, care n-au bani să plătească nu ştiu ce!? Rapidul e prin Divizia B, să vedem dacă promovează, Vasluiul ... Când vezi toate echipele astea mari şi când ai 10 milioane în cont?

Înseamnă că eşti mulţumit. Deci, Slavă Domnului că am făcut bine până acum. Aaa, că mai trebuie fundaşi centrali, mai trebuie. Eu ce să fac? Am făcut ce am putut şi mă rog la Maica Domnului să mă ajute  fac mai bine. Eu sunt mulţumit de echipă. S-a lupta, a făcut.  ...", a afirmat Gigi Becali în intervenţia telefonică la Digi Sport Special.

Rezumat video FCSB-CFR Cluj 1-1

Etichete: vali moraru , video fcsb cfr cluj , gigo becali , cont fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă