Gigi Becali anunță: „Budescu nu mai joacă la FCSB, am vorbit cu el. Urmează Keșeru” + „Vă spun 500%: nu mai bag bani”

3 săptămâni in urmă 27

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021, 11:55 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 12:05

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a anunțat că vrea să „rupă” contractele cu Constantin Budescu (32) și Claudiu Keșeru (35).

Remiza de la Sf. Gheorghe, 0-0 cu Sepsi OSK, nu i-a picat deloc bine patronului de la FCSB. Gigi Becali se teme că echipa sa nu ar face față în cupele europene și că, implicit, nu poate produce bani. În acest context, Becali susține că nu va mai băga bani la echipă! 

Iar pentru a reduce cheltuielile salariale, plănuiește rezilierea contractelor lui Constantin Budescu și Claudiu Keșeru, doi dintre cei mai experimentați jucători ai campioanei.

 „Eu cred că a vrut să își bată joc de el”

SEPSI - FCSB 0-0

Dumitru Dragomir, scos din sărite de decizia lui Becali cu Sepsi: „Eu cred că a vrut să își bată joc de el”

Gigi Becali: „Nu mai risc bani deloc. Fac altfel de strategie”

„Am intrat să vă spun asta: sentimentul meu de aseară nu l-am mai trăit vreodată. Și acum am sentimentul ăsta: nu știu 100%, dar dacă nu pot să fac față în cupele europene, mă las de fotbal. Nu vreau să dau banii familiei la fotbal, doar nu sunt idiot. Nu sunt arab, nu curge sonda ca să mă distrez pe banii lui Dumnezeu. Cum să dai banii tăi unor jucători care bagă mingea în poartă? Ce, sunt cretin la cap? Nu! 

Ne-a dominat Sepsi cum ne-a dominat, înseamnă că în cupele europene nu pot face față. Atunci nu pot să fac bani. Ce înseamnă asta? Că trebuie să dau bani din buzunar. Atunci eu mă las! Nu mă las de fotbal, dar va fi un altfel de strategie. Eu bani nu mai risc deloc”, a spus Becali la Pro X. 

Gigi Becali: „Budescu nu mai joacă la FCSB” 

„Am vorbit cu Budescu: «spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem». O să vorbesc și cu Keșeru. Salariile mari se termină cu ele și vom juca cu jucătorii care rămân. Eu așa ceva nu mai fac, nu sunt idiot. Dacă te domină Sepsi, mai ai pretenții la fotbal? Nu mai poți! Atunci îmi văd de treaba mea, stau acasă. Nu ai cum să te bați în Europa dacă te bate Sepsi. Că pe noi ne-au bătut, cu 2 sau 3-0, alea trebuia să intre în poartă.

Nu am ceva cu Budescu de aseară. I-am zis că nu ne certăm. Nu îmi convine, e un salariu mare și nu are rost. De jucat nu va mai juca la noi. Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man, iau banii pe Moruțan, mai pot trăi încă doi ani, și în 2023. La revedere, bani de la mine din buzunar nu mai dau! Tot ce e de vânzare, pac, vând imediat!

Ăsta e sentimentul meu de acum, de dezamăgire. Dar dacă ține strategia cu vânzare de jucători, mă ocup iar. Până acum m-a ținut la plutire. Dacă se mai întâmplă așa, merg înainte. Un lucru este clar, 500%: bani din buzunarul lui Becali pentru ca niște jucători să se joace cu mingea nu vor mai exista, pentru că nu sunt idiot, masochist, să-mi bat joc de banii mei! Dai foc la banii tăi”, a adăugat Becali. 

Tănase mai are salariu de 30.000, dar pleacă. Mai e Florinel Coman, cu 20.000 sau 21.000.

- Gigi Becali

Știre în curs de actualizare 

Playtech: Lidia Buble ȘOCHEAZĂ cu acest interviu extrem de indecent: „Cum să nu mă ating...” Tatăl ei sigur se va RUȘINA!!!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă