Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre Budescu: „Mi-a zis că vine la FCSB” + Ironii către CFR: „Arlauskis e Superman, tată, și nu știu eu?!” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că îl dorește pe Constantin Budescu înapoi la FCSB. Deși mijlocașul a semnat cu FC Damac, latifundiarul din Pipera este sigur că acesta va reveni din vară la echipa roș-albastră.

Contractul lui Constantin Budescu (32 de ani) cu FC Damac urmează să expire la finalul actualului sezon.

Fostul mijlocaș al Astrei a mai evoluat pentru FCSB, în perioada 2017 – 2018.

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre Budescu: „Mi-a zis că vine la FCSB”

Omul de afaceri susține că ar avea o înțelegere ca, din vară, Budescu să revină la FCSB. Latifundiarul din Pipera este convins că mijlocașul își dorește să joace din nou la formația roș-albastră. „Cu Budescu nu am mai vorbit. Am discutat atunci și am stabilit că îl aștept la noi de la vară. El mi-a zis că o să vină. I-am zis să se ducă să facă bani pe la arabi, iar apoi să vină. Sunt convins că o să fie la noi, pentru că Budescu vrea să joace din nou aici”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Gigi Becali, despre venirea lui Arlauskis la CFR Cluj: „E Superman, tată, și nu știu eu?”

Giedrius Arlauskis a revenit la CFR Cluj, însă Gigi Becali mărturisește că nu este impresionat de această mutare. Omul de afaceri susține că Andrei Vlad este cel mai bun portar din Liga 1.

„Nici nu mă gândesc că nu vom câștiga cu Gaz Metan. Ce întrebare este asta? Păi, dacă nu vom învinge această echipă, atunci ce pretenții să mai avem la titlu? Nu trebuie să ne mai încurcăm de echipele mici. Știu că am mai pierdut puncte cu astfel de formații, dar nu o vom mai face.

Trebuie să mergem foarte bine, iar eu abia aștept meciul cu CFR Cluj. Nu mă interesează ce face Edi Iordănescu și nici nu mă interesează că o să fie suspendat, cum nu mă interesează nici că a venit Arlauskis la CFR. E Superman, tată, și nu știu eu? Vlad e cel mai bun portar din Liga 1 și am mare bază în el”, a mai spus Gigi Becali.

The post Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre Budescu: „Mi-a zis că vine la FCSB” + Ironii către CFR: „Arlauskis e Superman, tată, și nu știu eu?!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă