Gigi Becali, anunț bombă în scandalul dintre Victor Pițurcă și Mihai Rotaru! Cine i l-a adus, de fapt, pe Octavian Popescu la FCSB. „Nu știam de jucător!” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

Gigi Becali se implică în scandalul dintre Victor Pițurcă și Mihai Rotari provocat de transferul lui Octavian Popescu la FCSB, iar latifundiarul din Pipera a lămurit pentru ProSport cum a reușit să-l aducă la formația roș-albastră pe tânărul fotbalist.

Octavian Popescu a ajuns la FCSB în luna iulie a anului 2020, după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la Regal B. U19 200.000 de euro. Înainte să ajungă la formația roș-albastră, mijlocașul care a participat la EURO U21 din 2021 a trecut pe la Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru și Victor Pițurcă s-au acuzat în nenumărate rânduri după ce internaționalul Român U21 a ajuns la FCSB, iar Gigi Becali e de partea fostului selecționer al echipei naționale în acest scandal. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit pentru ProSport că nu Victor Pițurcă l-a adus pe Octavian Popescu la FCSB, ci Giovanni Becali i l-a propus.

Gigi Becali, anunț bombă în scandalul dintre Victor Pițurcă și Mihai Rotaru

„Rotaru nu are dreptate. Nu mi l-a adus mie Victor Pițurcă pe Octavian Popescu la FCSB și nu mi l-a recomandat el. Mi l-a recomandat Giovanni, iar apoi băiatul și cei din familia lui au venit la palat. Dacă nu era Giovanni, eu unul nu știam de Octavian Popescu și nici nu ajungea la FCSB.

Nu e treaba mea ce este acum între Pițurcă și Rotaru. E treaba lor ce vorbesc unul de altul prin presă. Eu știu că au fost niște discuții aprinse pe la Craiova, după ce l-au pierdut pe Popescu, dar nu m-a sunat pe mine Pițurcă să mi-l dea”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Octavian Popescu se bucură că a scăpat de Universitatea Craiova

Și Octavian Popescu vorbea despre aventura sa la Universitatea Craiova în urmă cu câteva luni, iar acesta a lăsat să se înțeleagă că se bucură că a scăpat de gruparea finanțată de Mihai Rotaru și a ajuns la FCSB, formație la care s-a impus în primul 11.

The post Gigi Becali, anunț bombă în scandalul dintre Victor Pițurcă și Mihai Rotaru! Cine i l-a adus, de fapt, pe Octavian Popescu la FCSB. „Nu știam de jucător!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă