Gigi Becali, ameninţare pentru Burleanu! „Scot echipa de pe teren!”

1 lună in urmă 2

Gigi Becali, ameninţare pentru Burleanu! „Scot echipa de pe teren!”Gigi Becali, ameninţare pentru Burleanu! „Scot echipa de pe teren!”

Gigi Becali s-a săturat de discuţiile între FRF şi LPF pe tema introducerii arbitrajului video. Patronul FCSB i-a cerut lui Răzvan Burleanu ca FRF să îşi asume introducerea VAR cât mai repede în Liga 1.

VINERI, 26 FEBRUARIE 2021, 20:59

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

Becali i-a transmis un mesaj direct preşedintelui FRF, pe care îl acuză că pasează responsabilitatea spre reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal. Patronul FCSB anunţă că este gata să scoată echipa de pe teren doar pentru a trage un semnal de alarmă.

„Îl voi suna pe Iftime și pe încă doi si vom lua atitudine. Pe banii noștri nu își bate Burleanu joc de noi. O aruncă pe ăia de la LPF. La cum merg lucrurile acum, cu arbitrajele astea, Burleanu mă face să scot echipa de pe teren la prima mare greseală de arbitraj. Și o voi scoate că să le dau lecție și să ne vadă o lume întreagă că în România FRF-ul nu vrea VAR.

Ok, pun eu mai mulți bani dacă este cazul, dar eu nu voi sta ca prostul să pierd titlul din cauza arbitrilor. Să ne bage VAR în play-off că o să fie jale.”

Citește continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă