Gigi Becali amenință din nou: „Voi scoate echipa de pe teren!”. Mesaj clar pentru Răzvan Burleanu și planul patronului de la FCSB privind sistemul VAR | EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

Gigi Becali, finanțatorul clubului FCSB, s-a săturat de greșelile de arbitraj din Liga 1 și a amenințat, din nou, că va scoate echipa de pe teren dacă se va simți dezavantajat. 

Mai mult decât atât, patronul de la FCSB are în plan să discute cu ceilalți conducători din Liga 1 pentru a lua atitudine în ceea ce privește implementarea sistemului VAR în Liga 1.

De asemenea, Gigi Becali îi bate obrazul lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, făcând referire la conflictul iscat cu Liga Profesionistă de Fotbal din cauza bugetului pentru instruirea arbitrilor.

Gigi Becali amenință că scoate echipa de pe teren dacă FCSB e dezavantajată de arbitraj

„Îl voi suna pe Iftime și pe încă doi si vom lua atitudine. Pe banii noștri nu își bate Burleanu joc de noi. O aruncă pe ăia de la LPF. La cum merg lucrurile acum, cu arbitrajele astea, Burleanu mă face să scot echipa de pe teren la prima mare greseală de arbitraj. Și o voi scoate că să le dau lecție și să ne vadă o lume întreagă că în România FRF-ul nu vrea VAR.

Ok, pun eu mai mulți bani dacă este cazul, dar eu nu voi sta ca prostul să pierd titlul din cauza arbitrilor. Să ne bage VAR în play-off că o să fie jale. Sunt multi conducători din Liga 1 care vor VAR, dar le este frică să vorbească. Vreți să înnebunim de tot? Am făcut acum o echipă frumoasă la FCSB și nu vreau să își bată arbitrii joc de noi.

Le convine celor de la FRF că au de unde să aleagă acum atâția tineri de la FCSB la loturi? Păi, pe Becali nu îl costă bani putini acești tineri. Becali investește în ei. FRF de ce nu ne ajută și pe noi cu VAR? E mai usor să aruncăm pisica în curtea lui Gino? Nu este normal. Domnule Burleanu ești numărul 1 în fotbalul românesc, tu conduci”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru ProSport.

The post Gigi Becali amenință din nou: „Voi scoate echipa de pe teren!”. Mesaj clar pentru Răzvan Burleanu și planul patronului de la FCSB privind sistemul VAR | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă