Gigi Becali amenință că nu-i mai lasă pe jucătorii de la FCSB la națională! Mesaj dur pentru Răzvan Burleanu

3 săptămâni in urmă 12

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan Mediaș, marți, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Dinamo - UTA, marți, 21:30, Digi Sport 1

În ultimele luni, Becali s-a plâns în repetate rânduri de arbitrajele echipei sale și chiar a cerut ca Istvan Kovacs și Cătălin Popa, pe care i-a numit "hoți", să nu mai fie delegați la meciurile lui FCSB.

Gigi Becali amenință că nu-i mai lasă pe jucătorii de la FCSB la națională! Mesaj dur pentru Răzvan Burleanu

Acum, finanțatorul lui FCSB a trecut la Răzvan Burleanu, președintele FRF, pe care îl consideră vinovat pentru că nu ia măsuri. Becali amenință că fotbaliștii liderului din Liga 1 ar putea să nu mai meargă la loturile naționale dacă problemele de arbitraj vor continua.

"Burleanu face ce vrea la FRF, văd că arbitrii noştri nu dau cartonaşe roşii. Dacă se va continua la fel de acum încolo, probabil jucătorii de la FCSB nu vor mai merge la naţională. Oricum Man s-a transferat de la FCSB, nu de la naţională.

Nu ştiu ce o să facem, dar s-ar putea la un moment dat ca toţi jucătorii să se sature şi să se retragă de la naţională în semn de protest. Probabil asta o să se întâmple

În fiecare meci suntem loviţi, avem 1-2 penalty-uri care nu ni se dau. L-aţi văzut şi pe Octavian Popescu, abia a scăpat la meciul cu Sepsi, era să-i rupă glezna. Pentru că suntem mai tehnici pot să ne lovească şi arbitrii nu iau nicio măsură", a declarat Becali, pentru Fanatik.

Gigi Becali: "Tănase îmi cere să îl las să plece, pentru că s-a săturat"

Recent, finanțatorul roș-albaștrilor se întreabă ce salariu are Kyros Vassaraspreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor și îi cere lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, să ia măsuri.

”Îi transmit lui Burleanu să facă ceva cu arbitrajele că așa nu se mai poate. Cu câți bani îl plătește Burleanu pe Vassaras, ăla? Merită atâția bani? Nu se poate așa ceva!

Să îl bage în ședința si să discute clar cu el. Arbitrajul ne va nenoroci pe toți în acest campionat, iar eu nu vreau să pierd titlul din cauza arbitrilor”, spunea Gigi Becali.

Becali a mers mai departe și a spus că se simte ”bătaia de joc a arbitrilor”, cerându-i explicații grecului din fruntea arbitrajului românesc.

”Tănase îmi cere să îl las să plece că s-a săturat să fie bătaia de joc a arbitrilor pe teren. Are dreptate băiatul! Cum pot eu să îl contrazic.

Am zis să nu mai ies o perioadă să vorbesc, dar uite că nu mă pot abține și nu pot să stau să ajung bătaia de joc a arbitrilor. Vreau să știu și eu ce spune Vassaras despre faza în care ăla mai avea un pic și îl arunca pe Tănase în tribune, după șutul ăla dat în piciorul lui Tănase, iar arbitrul ce a fluierat?”, a mai spus Becali.

Gigi Becali simte că investițiile sale din sportul-rege sunt în pericol din cauza tandemului Burleanu-Vassaras,

”Vassaras și Burleanu chiar nu văd că ne ducem în cap cu arbitrajul? Pentru ce bag eu bani în fotbal? Am ajuns prostul lor? Vreau ca Burleanu să discute cu Vassaras și să afle de la el unde ne ducem cu arbitrajul. Nu se mai poate așa ceva”, a mai spus Becali, în ProSport.

Etichete: cca , frf , echipa nationala , gigi becali , arbitraje , razvan burleanu , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă