Gigi Becali admite negocierile cu un atacant din Liga 1: „Da, am discutat cu el! Vedem zilele următoare”

1 lună in urmă 12

Gigi Becali a recunoscut că are nevoie de un atacant și de un fundaș central în această iarnă. Pentru primul post vizat a demarat negocierile cu Dumitru Cardoso, fotbalistul lui Gaz Metan Mediaș.

Gigi Becali îl vrea pe Cardoso la FCSB

„Îl doresc pe Cardoso, este adevărat. Am discutat pentru el, am negociat. Dar sunt ceva probleme cu impresarii lui. Cer cam mult, și salariu, și alea, și alea. Unii cred că s-a întâlnit hoțul cu prostul. Eu nu sunt prost. He, he! E greu să fiu păcălit. Mai vedem zilele următoare ce va fi cu Cardoso”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

7 goluria marcat Caroso pentru Gaz Metan în acest sezon. Ocupă locul 4 în clasamentul marcatorilor, după Man, Keyta și Tănase

 Facebook @GazMetanMediasOficial

FOTO: Facebook @GazMetanMediasOficial

Gigi Becali, nemulțumit de atacanții de la FCSB

Patronul FCSB a fost dezamăgit de toți cei care au evoluat pe postul de atacant număr 9 în acest sezon: Adrian Petre, Buș și Buziuc. La primul a și renunțat, pe Buziuc aproape că l-a trecut pe linie moartă, iar Buș joacă puțin. 

Pista Cardoso este atractivă pentru Becali, mai ales că în ianuarie, fotbalistul va intra în ultimele 6 luni de contract și ar putea semna cu FCSB fără ca Mediașul să se poată opune. În plus, fiindcă oricum l-ar pierde gratis în iunie 2021, foarte probabil că Gaz Metan va accepta să încaseze și o sumă modică în schimbul său, așa cum au stat lucrurile și în cazul lui Iulian Cristea în februarie 2019.

Cardoso a renunțat la obținerea cetățeniei române

Atacantul trecut și pe la Napoli este unul dintre favoriții lui Mirel Rădoi. Selecționerul a declarat în mai multe rânduri că ar fi o soluție pentru prima reprezentativă a României, dar fotbalistul de la Gaz Metan a fost exasperat de detaliile birocratice și a renunțat la demersul obținerii cetățeniei.

„Din păcate, eu nu am cetățenia română. Am încercat, dar tatăl meu are o problemă cu spatele, nu se poate mișca mult, trebuia să meargă la Bologna pentru hârtii, iar noi locuim la Empoli. Nu știu cum se zice corect... prea multe hârtii, prea multă birocrație? Da, am încercat să obțin cetățenia, dar m-am oprit deocamdată din acest motiv
- Dumitru Cardoso

VIDEO. FCSB, cantonament în Antalya

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Gigi Becali a luat o decizie: „Îmi dau 7 milioane pentru Olaru. De ce să risc?”FCSB. Gigi Becali, șanse mari să rezolve azi al doilea transfer al iernii: „Cluburile au ajuns la un acord”

Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo

Libertatea

Playtech: Giani Kiriță, scandal uriaș cu șefii de la Antene. NU a mai suportat, decizie ȘOC
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă