Gigi Becali a vrut un alt antrenor la FCSB, înaintea lui Toni Petrea. Răspunsul lui MM Stoica ”l-a liniștit”

1 săptămână in urmă 25

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit însă că alta a fost prima variantă de antrenor pentru banca tehnică a vicecampioanei Ligii 1.

Gigi Becali a vrut un alt antrenor la FCSB, înaintea lui Toni Petrea. ”Am avut 3 nume pe listă”

Milionarul din Pipera s-a gândit prima dată la Ilie Poenaru (45 de ani), acum la Gaz Metan Mediaș. Becali s-a consultat imediat cu MM Stoica (56 de ani), dar răspunsul managerului general ”l-a liniștit”.

”Am avut 3 nume de antrenori pe lista mea, după ce a plecat Edi. Primul a fost Ilie Poenaru. Am vorbit și cu MM (n.r. - Mihai Stoica, managerul general al clubului), dar el mi-a spus că Poenaru nu poate veni pentru că se află deja la a doua echipă în acest sezon”, a spus Becali.

Poenaru, acum la Gaz Metan Mediaș a mai antrenat-o și pe Academica Clinceni în sezonul în curs și, potrivit regulamentului FRF, nu mai are voie să se ducă la o a treia formație.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Becali nu a vrut să divulge numele al doilea aflat pe lista sa și de ce a picat și această variantă, astfel că a ajuns la Petrea.

”Al doilea nume nu vreau să vi-l spun, pentru că după aceea începeți cu tot felul de interpretări, da? Nu mai contează. A semnat Toni Petrea și cu asta basta”, a mai spus Becali, la Pro X.

VIDEO EXCLUSIV cu Gigi Becali ÎN DIRECT la Fotbal Club, de la Digi Sport

Etichete: mm stoica , gigi becali , antrenor fcsb , ilie poenaru
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă