Gigi Becali a reacționat imediat după ce a aflat că Edi Iordănescu ar fi pe listă pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi

1 săptămână in urmă 17

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Gigi Becali nici nu concepe să se despartă de Edi Iordănescu

Printre numele vehiculate pentru banca "tricolorilor" a fost și cel al lui Edi Iordănescu, actualul antrenor al celor de la FCSB.

Gigi Becali nici nu vrea să audă, însă, de o despărțire de actualul antrenor înainte de finalul contractului.

"Nu mă interesează nicio listă a lui Burleanu sau Stoichiță. Să se descurce cum vor ei, dar să nu îi aud de Edi Iordănescu în următoarele luni, că nu îl las să plece deloc de la noi. Edi mai are contract cu FCSB vreo opt sau nouă luni, până la vară. Asta să fie clar pentru toată lumea. Dar voi ați vorbit cu Edi? El ce v-a zis? Vrea să plece? De ce nu îl întrebați și pe el?

Vorbiți cu el și vedeți ce vă spune. Eu nu vă mai dau detalii din contractul lui Edi, că nu trebuie să le știți voi pe toate. A început o treabă la FCSB și este în grafic. Deja a recuperat puncte față de CFR Cluj. Nu îl las să plece de la noi, că are contract”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Edi Iordănescu, despre preluarea postului de selecționer: ”Am multă treabă la FCSB”

Edi Iordănescu a întărit spusele lui Gigi Becali și a dezvăluit că nu ia în calcul plecarea de la gruparea roș-albastră.

Iordănescu are treabă multă la FCSB. M-am angrenat într-un proiect pe care mi l-am asumat, un proiect care e o provocare importantă pentru mine, dar nu e prima oară când intru în astfel de momente și în astfel de proiecte.

Cu cât munca va fi mai grea, pentru că nu este ușoară, chiar este o muncă grea și în final dacă ne vom îndeplini obiectivele și satisfacția va fi la fel de mare”, a declarat Edi Iordănescu, la Realitatea sportivă.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă