Gigi Becali a promis ”cel puțin 3 jucători” la FCSB, dar e avertizat: ”Dacă și Tănase pleacă, lucrurile se vor complica”

1 lună in urmă 11

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Căpitanul roș-albaștrilor și golgheterul sezonului trecut al Ligii 1, cu 24 de goluri, mai multe decât a marcat Harry Kane în Premier League (23), poate pleca oricând dacă se va găsi o echipă care să achite clauza de eliberare, în valoare de 3 milioane de euro și va bate palma și cu fotbalistul.

Gigi Becali, avertizat de Anghel Iordănescu. Ce se poate întâmpla la FCSB dacă va pleca Tănase

Momentan, Gigi Becali nu a făcut nicio achiziție deși i-a promis lui Edi Iordănescu cel puțin trei jucători. Hervin Ongenda, care era primul pe listă, pare a nu fi de acord cu un transfer la vicampioana României, după cum susține agentul acestuia.

Pe listă s-ar mai afla și Keșeru, dar deocamdată nu este nimic limpede. Anghel Iordănescu, implicat din nou sufletește la FCSB, îl avertizează pe Gigi Becali.

”Au pierdut un jucător important, pe Moruțan. Edi, da, și-a dat acordul să plece, nu avea cum să se opună. Există posibilitatea ca și Tănase să plece, care e cel mai bun de la FCSB și printre cei mai buni din țară, fotbalist care nu trebuie să lipsească de la echipa națională, consider eu.

Dacă și Tănase va pleca, lucrurile se vor complica la FCSB”, a spus Anghel Iordănescu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO cu golul marcat de Florin Tănase în FCSB - Sepsi 1-1

Etichete: gigi becali , anghel iordanescu , florin tanase , olimpiu morutan , transferuri fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă