Gigi Becali a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru Darius Olaru și a luat decizia finală: „Nu îmi e teamă! Voi lua și mai mulți bani” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 55

Gigi Becali, finanțatorul clubului FCSB, a luat hotărârea în ceea ce îl privește pe Darius Olaru, mijlocașul în vârstă de 22 de ani: nu este momentan de vânzare.

În urmă cu o zi, a apărut informația conform căreia Gigi Becali a primit o ofertă de șapte milioane de euro pe numele lui Darius Olaru.

Contactat de către ProSport, Gigi Becali a anunțat că nu vrea să îl vândă încă pe Olimpiu Moruțan. Finanțatorul lui FCSB speră ca tânărul fotbalist să acumuleze experiență și să poată aduce o sumă și mai mare în conturile clubului.

Gigi Becali refuză oferta de 7 milioane de euro pentru Darius Olaru

Așa cum a refuzat oferta de zece milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan, dorind să obțină 15 milioane din partea arabilor, Gigi Becali are în minte o afacere asemănătoare și cu Darius Olaru în prim plan.

„În cazul lui Olaru, procedez ca la Moruțan: nu îl vând acum! Ce dacă îmi dau 7 milioane de euro? Eu am nevoie de el să iau titlul. Câți ani are Olaru? 22! Până la 25-26 de ani, jucătorii de genul lui acumulează experință, devin mai buni.

Nu îmi e teamă că risc, de ce să risc? El este un mijlocaș care urcă, ajunge la finalizare, marchează. Va mai crește în joc, sunt convins de acest lucru, și voi lua și mai mulți bani pentru el”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

3 goluri în 11 meciuri a marcat Darius Olaru pentru FCSB, în actuala ediție a Ligii 1. 14 goluri a marcat în total Darius Olaru în Liga 1, pentru Gaz Metan Mediaș și FCSB. 124 de meciuri a jucat în total Darius Olaru în Liga 1, pentru Gaz Metan Mediaș și FCSB. 2 milioane de euro este cota de piață a lui Darius Olaru, potrivit Transfermarkt.com. Un trofeu are Darius Olaru în palmares, Cupa României alături de FCSB, în sezonul 2019-2020.

The post Gigi Becali a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru Darius Olaru și a luat decizia finală: „Nu îmi e teamă! Voi lua și mai mulți bani” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă