Gigi Becali a primit o lovitură de proporții! Patronul FCSB riscă să piardă o sumă uriașă

1 lună in urmă 16

Gigi Becali a primit o lovitură de proporții, toate acestea după ce unul dintre sponsorii vicecampioanei României a intrat în insolvență.

Firma de asigurări care este sponsorul principal al grupării finanțate de Gigi Becali e la un pas de procedura de faliment, conform Hotnews.ro, iar această situație o să îl afecteze și pe Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera riscă să rămână fără o sumă uriașă în momentul în care sponsorul principal al vicecampioanei României va intra în insolvență, toate acestea deoarece nu va mai putea să își respecte înțelegerea.

Gigi Becali a primit o lovitură de proporții

FCSB încasa 1,5 mlioane de euro pe sezon de la compania de asigurări care o sponsoriza de câțiva ani, iar Gigi Becali va rămâne fără acești bani în momentul în care sponsorul principal o să intre în faliment.

În conturile sponsorului principal de la FCSB nu a fost efectuată nicio plată aferentă contravalorii acțiunilor subscrise de către un acționar minoritar. Subscrierile vizau capitalizarea cu 150.000.000 de euro, necesare pentru ca firma de asigurări să evite deschiderea procedurii de faliment.

În urmă cu aproape două săptămâni, Cristian Roșu, vicepreședintele ASF, a dezăvluit ce riscă firma dacă banii nu vor intra în conturi. „Dacă banii promiși nu intră în conturile companiei, aplicăm prevederile legale, adică declanșăm procedura retragerii autorizației de funcționare și intrarea în faliment”, a spus Cristian Roșu.

The post Gigi Becali a primit o lovitură de proporții! Patronul FCSB riscă să piardă o sumă uriașă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă