Gigi Becali a plâns în hohote în fața oamenilor! Care este motivul VIDEO

3 săptămâni in urmă 16

Marti, 28 Septembrie 2021, ora 18:17

225 citiri

Gigi Becali a plâns în hohote în fața oamenilor! Care este motivul VIDEO

Gigi Becali, cu ochii în lacrimi la sfințirea Mănăstirii Pantocrator din Drăgănești, județul Teleorman. Patronul FCSB a ajutat financiar la construcția acestui lăcaș de cult.

Cu această ocazie, Becali a primit Crucea „Maria Brâncoveanu” pentru mireni, moment care l-a emoționat pe omul de afaceri.

Chipul lui Becali a fost pictat pe pereții Mănăstirii după ce acesta a contribuit cu bani la ridicarea lăcașului de cult.

Patronul FCSB s-a retras de la echipa din Liga 1, lăsând totul pe mâinile lui Edi Iordănescu și Meme Stoica.

Becali a afirmat de nenumărate ori că vrea să-și trăiască ultimele zile din viață la un lăcaș de cult.

"Am construit o mănăstire in taina, una de care nu stie nimeni. Trebuie sa mergi o ora pe poteca", spune anul trecut, Gigi Becali, despre despre un Biserica din localitatea Pătrunsa, din județul Vâlcea, acolo unde patronul FCSB se retrage de cele mai multe ori împreună cu aghiotanții săi, Ionuț Luțu și Alexandru Tudor.

Sursa video: Youtube / Trinitas TV

Citeste si:

Precedentul invocat de Orban prin care Cîțu nu mai poate fi numit premier dacă trece moțiunea. „Eu sunt Stan păţitul împreună cu preşedintele Iohannis”

Ludovic Orban a declarat marți, 27 septembrie, că Florin Cîţu nu mai poate fi desemnat din nou premier de către preşedintele Klaus Iohannis, în cazul în care trece moţiunea de cenzură....

 „Dacă mai există onoare în România şi preşedintele Senatului îşi va da demisia după motivarea CCR”

Premierul Florin Cîţu a susţinut marţi, 28 septembrie, că preşedintele Senatului, Anca Dragu, ar trebui să demisioneze din funcţie, după ce Curtea Constituţională va publica motivarea...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă