Gigi Becali a luat decizia finală! Pe ce stadion va evolua FCSB: „Există un stăpân!”

2 luni in urmă 1

Gigi Becali, patronul lui FCSB, susține că formația sa își va disputa meciurile pe stadionul „Arcul de Triumf”. Acesta și-a luat gândul de la ideea ca echipa roș-albastră să evoluează pe stadionul „Steaua”.

Decizia finanțatorului de la FCSB este în contradictoriu cu dorința fanilor echipei, care nu iau în calcul posibilitatea ca FCSB să nu joace pe noua arenă din „Ghencea”.

În prezent, FCSB își dispută meciurile pe Arena Națională, din București.

FCSB va juca pe stadionul „Arcul de Triumf”

Deși Federația Română de Rugby nu vrea ca FCSB să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”, Gigi Becali susține că echipa sa își va disputa meciurile pe noua arenă din Capitală și a lansat atacuri dure la adresa lui Alin Petrache, președintele FRR.

În plus, Gigi Becali a dezvăluit faptul că nu-și dorește ca echipa sa să meargă pe stadionul din „Ghencea”, pentru a nu intra în conflict cu cei de la CSA Steaua.

„Pe «Arcul de Triumf» o să jucăm, dar și acolo există un stăpân, e Petrache. El a fost ales acolo, dar el e stăpân acum. În România, când e ales cineva pe funcție, el e stăpân. Ho, bă, că nu ești, bă, stăpân. Sunt bani publici! Și acolo se închiriază.

Armata a zis: «Nu, domne, Becali nu are voie să joace». Nu joc că nu vreau să am discuții, vreau pace, dar, la un moment dat, o să se roage ei, pentru că aia se va desființa, pentru că îi mai țin un an în Divizia C, că îi țin. Între timp, câștig și procesul și ei nu au voie să promoveze deloc.

Ei trebuie să facă o asociație non-profit, să o ia din ultima divizie și să urce. Nu pot folosi Steaua, dacă nu sunt entitate publică. Nu mai au cum să iasă. Ori dau 3,6 milioane de euro și se numesc Steaua, ori rămân în divizia asta, la amatori. Singuri s-au încurcat, ca puiul în lână”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

The post Gigi Becali a luat decizia finală! Pe ce stadion va evolua FCSB: „Există un stăpân!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă