Gigi Becali a lămurit situația lui Olimpiu Moruțan! Ce se va întâmpla cu mijlocașul FCSB-ului

1 lună in urmă 56

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Oferta grupării din Golf nu a fost pe placul lui Gigi Becali, care a cerut 15 milioane de euro în schimbul lui Moruțan. Pentru moment, se pare că mutarea a intrat în impas. Patronul roș-albaștrilor s-a arătat deranjat de comentariile pe seama potențialului transfer și a precizat care este strategia sa în privința tânărului său jucător.

"Au început caterinca și miștoul că am zis că am avut ofertă de 10 milioane. Bine, mă, o să aflați când se va vinde și gata. Câștig ceva dacă mă laud cu oferta? Câștig când intră banii-n buzunar. Nu mai știu cum să fac, oricum nu e bine.

Gică Popescu e un om care e specialist. Gică Popescu știe marfa lui. Nu a vândut o marfă de 10-15 milioane. Eu îi mulțumesc de sfat. Dar când e vorba de vândut sau de cumpărat, eu decid. Moruțan, e mai bine să plece la o echipă din Europa, să iau 30 de milioane de euro, nu 15, și el trei milioane salariu", a declarat Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

Gigi Becali: "Dacă juca în Champions League, Moruțan valora 40 de milioane de euro"

"Când e vorba de bani, nu aveți gândirea mea. Eu vreau bani mulți. Până acum s-a dovedit că am făcut bine. Faliment Dinamo, faliment Rapid, faliment Vaslui. Îl țin pe Moruțan ca să am mai multe șanse la titlu.

Câștig campionatul, ipotetic, mă duc în Liga Campionilor, Moruțan costă mai mult sau mai puțin? Eu cred că dacă Moruțan juca în UCL făcea 40 de milioane, așa vreau doar 15 pe el. Coman la fel, Man la fel. Mă refer la potențialul lui Moruțan. Poate nu fac bine, dar dacă așa vreau eu. Am demonstrat de vreo 15 ani că fac bine", a încheiat Gigi Becali. 

Etichete: gigi becali , fcsb , transfer fcsb , olimpiu morutan , transfer morutan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă