Gigi Becali a închis robinetul cu bani la FCSB! După Constantin Budescu, patronul abia așteaptă să scape de alte două nume grele care au salarii exorbitante: „Bani de la mine nu mai dau”

2 săptămâni in urmă 17

Gigi Becali e hotărât să nu mai arunce cu banii la FCSB, astfel că lui Constantin Budescu îi vor urma, pe lista plecărilor, alți doi fotbaliști care îi golesc conturile patronului.

Milionarul de la cârma vicecampioanei a ales să se despartă de Constantin Budescu încă din această iarnă pentru a nu mai fi nevoit să îi achite salariul. Gigi Becali nu se oprește, însă, aici, și spune că are de gând să renunțe în vară la Claudiu Keșeru din același motiv, atacant care nu a dorit să plece acum deoarece nu poate primi drept de joc pentru alt club până la finalul sezonului în curs.

Pe lista economiilor lui Becali este și căpitanul Florin Tănase, în schimbul căruia așteaptă în continuare să primească trei milioane de euro, atât cât i-a fixat clauza.

Gigi Becali vrea salarii mai mici la FCSB

Gigi Becali consideră că a dat prea mulți bani pentru salariile fotbaliștilor de la FCSB, astfel că schimbă strategia. După ce s-a descotorosit de mijlocașul Constantin Budescu, acesta speră ca Florin Tănase să se transfere cât mai curând pentru a scăpa de salariul lui și anunță că atacantul Claudiu Keșeru se va despărți cu siguranță de vicecampioană după finalul sezonului în curs.

„Ei (n.r. – CFR Cluj) să se întărească, să facă ce vor. Suntem pe locul doi, este asigurat de cupele europene. Am scăpat de Budescu, 25.000 salariu. În vară pleacă și Keșeru, poate pleacă și Tănase, dacă-l transferăm. Nu risc banii mei! Bani de la mine nu mai dau”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

Constantin Budescu l-a dezamăgit pe patronul vicecampioanei, care a preferat să îi plătească 150.000 de euro pentru cele numai patru luni petrecute la FCSB și să scape de el decât să îl păstreze în continuare în lot și să îi achite salariul până la finalul sezonului.

The post Gigi Becali a închis robinetul cu bani la FCSB! După Constantin Budescu, patronul abia așteaptă să scape de alte două nume grele care au salarii exorbitante: „Bani de la mine nu mai dau” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă