Gigi Becali a încasat 100 de milioane de euro dintr-o lovitură! Ce super ofertă a acceptat patronul FCSB. „Nu există nimeni ca el!”

2 săptămâni in urmă 15

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit că Gigi Becali a încasat 100 de milioane de euro de pe urma unei afaceri senzaționale.

Dumitru Dragomir (75 de ani) are o relație de prietenie foarte strânsă cu Gigi Becali, iar fostul șef al LPF știe ce afaceri face patronul lui FCSB în pandemie.

După ce a vândut un teren din Pipera pentru 30 de milioane de euro, latifundiarul care o finanțează pe vicecampioana României a mai încasat recent peste 100 de milioane de euro, conform celor spuse de către Dumitru Dragomir.

Gigi Becali a încasat 100 de milioane de euro dintr-o lovitură

Gigi Becali a reușit să își contruiască o avere impresionantă din vânzarea de terenuri în zona rezidențială Pipera. De când nu mai e preocupat de fotbal, patronul lui FCSB se implică din ce în ce mai mult în afacerile familiei și a făcut o afacere senzațională în urmă cu puțin timp.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că Gigi Becali a făcut o tranzație care i-a adus în conturi nu mai puțin de 100 de milioane de euro. Totodată, Dumitru Dragomir a dezvăluit că patronul vicecampioanei României mai are destul de mult pământ și ar putea oricând să primească încă 300 de milioane de euro.

„Gigi mâine poate să vândă 100 de hectare, să-şi ia 300 de milioane de euro fără să-l doară capul. El ţine de pământuri. Nu vrea să le vândă. A vândut acum unul de 100 de milioane de euro sau două. Nici nu ştiu ce Dumnezeu face cu banii. În afară de biserici, nu ştiu ce face”, a declarat Dumitru Dragomir pentru PlaySport.

Gigi Becali, al doilea cel mai bogat român? „Vă garantez!”

În plus, fostul președinte al LPF este sigur că Gigi Becali este al doilea cel mai bogat român, după Daniel Dines, fondatorul UiPath. „Bag mâna în foc că nu există altul mai pricopsit. Poate doar ăla cu IT-ul din America, care are 8 miliarde. Altfel, convingerea mea este că nu mai e nimeni. Vă garantez că din punct de vedere al cash-ului nu există nimeni al doilea în România decât Gigi Becali”, a mai spus Dragomir.

The post Gigi Becali a încasat 100 de milioane de euro dintr-o lovitură! Ce super ofertă a acceptat patronul FCSB. „Nu există nimeni ca el!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă